Witam dziękuję za odzew
Tak za płotem jest pas zieleni zaraz przy drodze rosną na nim 3 klony szczepionek na pniu kolor bordowy A między nimi tawuły cięte w kulki
W rogu rośnie dużą czereśnia i na dzień dzisiejszy nie będziemy jej ścinać muszę ja skomponować szkoda drzewa.
Wiesz co podobają mi się ogolnie te wisnie umbra Ale jakoś nie w tym miejscu gdyz za plotem rosna klony i jakos mi sie nie podoba.
A czy zamiast tej wiśni może jakieś krzewy na pniu w formie lizaków jak myślisz
Nastawilam się na hortki bo szalenie mi się podobają Ale może w innym miejscu kiedyś zasadże bo dopiero zaczynam w ogrodzie miejsca jest bardzo dużo. Coś zimozielonego na pewno może milorząb jak myslisz
Podoba mi się 1 wersja i to bardzo i na pewno chce linię proste rabat.Podobaja mi się cały na pniu Ale są jak dla mnie za drogie.
Zakupy internetowe różnej jakości. Spakowane i zabezpieczone fajnie.
Ale jarzmianki mikrusie jak na cenę ponad 13 zł.,a krwiściągi od najmniejszego do największego... w tej samej cenie, choć w różnych doniczkach i kępkach
Reszta bez zarzutu.
Krwiściągi Menziesa:
Ciemiernik z tamtego roku z Jasionki,a tegoroczne jeszcze w donicach, tylko przesadziłam do większych z lepszą ziemią.Pada dziś praktycznie cały dzień.Miałam posadzić nowe nabytki, ale nie dało.W dodatku zimno ,a ja nie lubię marznąć
Ale obchód zrobiłam, wszystko ruszyło, nawet róże się zagęściły
Ciemierniki kupione na targach Jasionce sporo powiększyły kępki.
I ciągle pięknie kwitną:
A tegoroczne tutaj,ale w ostatniej donicy słabo widać:
Dzisiaj dobrze u nas popadało. Jutro ma być ciepłej i bez deszczu. Ale od jedenastego zimni ogrodnicy śnieg i mróz.
Miała dzisiaj robić zasiewy i nic z tego może jutro
A ja dla odmiany miałam dziwny sen wczorajszej nocy. Odwiedzałam kolejne domy znajomych i każdy z nich szykował się do wyjazdu na wakacje. Jakieś stosy walizek, plecaków, śpiworów, pontonów. Bardzo mnie to cieszyło.
Z branżą turystyczną nie mam nic wspólnego.
Ku pokrzepieniu Twego zbolałego ciała i duszy.
Ostatki tulipanów. Nie dawały w tym roku radości. Jakieś nijakie były w większości. Jedynie te liliokształtne miały w miarę normalny wzrost.
I panorama od lewej do prawej w formie stopklatek.