Nie wiem czy do końca dobrze się zrozumiałyśmy.. A może moje wpisy były faktycznie mocno pesymistyczne? Miejmy nadzieję, że kiedyś obgadamy to na żywo
Wiem co chce mi powiedzieć... W większości się z tym zgadzam
Świetnie przyłapałam dziś pajaka-albinosa biegnącego przez środek salonu... Zbiegiem okoliczności w ręce zamiast aparatu miałam kapeć...
Idzie zima, bo wszelkie robactwo ciągnie do domu.
Jessu ja jestem uzalezniona do L lecialam trzy razy bo zabraklo mi kasy , doplacalam do gotowki 1,99 karta o matko zenada, cyrk ! Ostatnie pieniadze dzis wydałam na cebule i ocyganilam dziecko ze nie mam drozbnych co by mu na obiad dac w piekle sie bede smazyc !
jest jeszcze szansa, że wiosną odbiją. Ile sztuk kupowałaś ?
na boczek to mi nie wygląda, raczej chude mięcho
Cho na kawe, zawsze bez pytania Z amaretto może byże być? bo dziś chłodek taki panie że hej
Finka pomyłkę wyklucza jednak nie zostały rozwiane moje wątpliwości, By mieć pewność muszę poczekać przynajmniej do przyszłego sezonu. Najbardziej denerwują mnie te jasne flagi bo przy moich kamieniach wolałabym trochę koloru.
Malkul, Juzia, Rene, Olu W razie w całkiem mądrze mieć pod reka jakieś alternatywne rozwiązania. Kiedyś miałam agregat ale uruchamiany był w przypadku poważniejszych awarii gaz kiedyś mieliśmy w butlach ale przerażało mnie ich instalowanie więc zrezygnowałam na rzecz prądu. Tak więc jak sztrumu niet - kawy niet
Waldku, zmysł to ma moja sisters, mnie do pichcenia cierpliwości brak ale lubię smacznie zjeść więc chcąc niechcąc coś tam mi się udaje ugotować
Ta rolada smakowicie wygląda, w ogóle podziwiam profesjonalizm z jakim udziec został potraktowany przez Ciebie Szacuneczek !!
PS. a może dasz na niego przepis łącznie z instrukcją ??