Kostrzewa z kulkami wygląda świetnie! Obiecywałam sobie, że w tym roku koniec z surfiniami...po obejrzeniu Twoich wczorajszych zakupów już nie jestem taka pewna
Hmm, trzymam kciuki za kostrzewę! Jak to różnie z tymi roślinami się dzieje...u mnie kostrzewa po dzieleniu trzyma się świetnie Może za szybko ją wykopałam i wysłałam do Ciebie?? Jednak to dopiero były takie pierwsze dni wiosenne...
U mnie w tym roku muszę ogród wykończyć bo w następnych latach zaplanowane grubsze wydatki i eM.zapowiedział, że na ogród nie będzie ani jednej złotówki Ale nie jestem tym szczególnie zmartwiona-będę miała ostry hamulec aby nie planować kolejnej rewolucji a i rośliny będą mogły się pokazać w doroślejszej fazie
Iwonko, świetna zmiana Dwa, trzy lata i zrobią się grubaski Jeśli dałaś kompostu i obornika to ja bym w tym roku już nie dawała nawozu...Smaragdy uwielbiają wodę więc duuużo podlewaj
Dziś go prawie łopatą uciąłem Przesadzałem hostę co obok niego rośnie i tulipan ledwie się uchronił od ciosu łopatą Za to złamałem różowego - został mi jeden