Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Anita1978 16:16, 02 maj 2015

Piękne kolory pokazujesz! Zawstydzona twoimi donicami po weekendzie kupuje doniczkowe
I po zimie też kilka róz jescze nie ruszyło, ale czekam,,może to takie śpiące królewny....?
Krys 21:15, 02 maj 2015

Malgosiu kiscien wawrzynowy makijaz do odbioru u Karoliny buziaki
Margarete 21:20, 03 maj 2015

Krys napisał(a)
Malgosiu kiscien wawrzynowy makijaz do odbioru u Karoliny buziaki

Ok, dzieki wiem juz od Karoliny o tym, ale szybko sie sprawiłaś, w jakim tempie to załatwiłas dla mnie, jeszcze raz dziekuje a kase podam przy okazji albo wysle na konto jak mi podasz.
Margarete 21:23, 03 maj 2015

Anita1978 napisał(a)
Piękne kolory pokazujesz! Zawstydzona twoimi donicami po weekendzie kupuje doniczkowe
I po zimie też kilka róz jescze nie ruszyło, ale czekam,,może to takie śpiące królewny....?

Jakos tak w tym roku mnie wzięło na storotki i sama sie z nich ciesze i usmiecham do nich, dosłownie, bo jedna donice ze stokrotkami czerwonymi o żóltych srodkach mam przed wejściem i jak wracam skonana z pracy do domu a na nie spojrze to mi humor sie poprawia i energia wraca
Margarete 21:25, 03 maj 2015

Nikita napisał(a)
Małgoś dziękuję za wspólnie spędzony, wspaniały dzień. U Kasi po prostu było sielsko - czarodziejsko !!! Niezapomniane chwile...

...i jeszcze twoja prześliczna różowa kompozycja

Ja Tobie też dziekuje, fajnie było to prawda
A kompozycja wyszła mi tak niechcący.....pasuje do kostki na schodach i na tarasie
Buziaki!
Margarete 21:28, 03 maj 2015

Milka napisał(a)
Super ujęcie i niesamowicie przystrojone schody

Irenko, rzeczywiście Robertowi udało sie to zdjęcie, chyba musiał mnie mocno potraktowac foto-shopem
A schody na tarasie są całe w stokrotkach i skalnicach... bo róz i czerwien to taki energetyczne kolory.
Buziaki !
Margarete 21:30, 03 maj 2015

Bogdzia napisał(a)
Bordowe tulipanki najładniejsze. Żurawki pięknie przetrwały zimę i wogóle pięknie i kolorowo.Do jutra.

Margarete 15:05, 04 maj 2015

Borbetka napisał(a)
Poczytałam o psie ... skąd ja to znam ... u mnie kot i robi tak samo.
Znowu sasanek się naoglądałam, no i zaczynam myśleć o nich coraz bardziej.
Piękna magnolia ... cudna. Spotkanie też oczywiście, bo musiałam się trochę cofnąć.
Pogoda bura, pada. Normalka. Jak ludzie mają majówkę, to się psuje.

Ale na majówke nie było tak źle jak zapowiadano...u nas w pracy wszyscy sie śmiali że ma byc do 30 stopni...tzn. 10 stopni w piątek, 10 w sobote i 10 w niedziele..
Ale rzeczywistośc okazała sie lepsza niz zapowiedzi, pogrilowaliśmy, pobawiłam sie z dzieciakami w ogrodzie, posadziłam zaległości i dzis pada (nareszcie!) a więc suma sumarum jest nieżle choć zimno
Pozdrawiam Monia
Margarete 15:06, 04 maj 2015

polinka napisał(a)
Piękna, kolorowa wiosna u Ciebie Stokroty kocham

Ja tez ale nigdy ich nie sadziłam w donicach a one takie wdzieczne i długo juz kwitną...
Buziaki Paulinko !
Margarete 15:08, 04 maj 2015

paniprzyroda napisał(a)
Małgoś, ogród w realu duużo ładniejszy niż na fotkach, widać w nim Twoją pracę, to miejsce spokoju i ciepła, emanuje Twoją dobrą energią. Chociaż krótko, ale cieszę się, że mogłam go zobaczyć Buziam.

Mariolko - jak miło piszesz o moim małym ogródku
Rzeczywiście wkładam tam sama dużo pracy, sama więc mam duzo duzo wysiłku ale jeszcze więcej satysfakcji...
Dziekuje za odwiedziny, za prezenty roslinne nie dziekuję , a ciebie i Danusie ściskam