Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 09:48, 02 maj 2015

Bogdzia napisał(a)

Szybko wymianę załatwiłyscie.

Dzisiaj już cały Dolny Śląsk w słońcu
polinka 09:49, 02 maj 2015

ewakatowice napisał(a)
zostawiam uściski i kropki

Cieszę się z kropki
polinka 09:50, 02 maj 2015

siakowa napisał(a)

jutro sie doczekasz

Polinko buziaki deszczowe przesyłam

Dzisiaj to chyba wszędzie słońecznie??

Aaa u Ciebie deszcz! To życzę słonka
polinka 10:00, 02 maj 2015

Zielona napisał(a)
Wszystko doczytałam. Za hurtowe zakupy trawkowe kciuki trzymam. U mnie niestety kostrzewy postanowiły mocno odchorować dzielenie, więc dostaną eksmisję do szpitala na lewej flance Jak odchorują i się zregenerują, będę sadzić docelowo. Tymczasem oprócz eksmisji kostrzew, dłubałam sobie właśnie tą rabatkę po prawej stronie tarasu. Weekend wyjazdowy mamy, ale od poniedziałku ostro tam działam i mam nadzieję, że wysypię korę. Dasz wiarę, że na razie oprócz bratków nie kupiłam nic??? Umówiłam się co prawda z Mężem, że w tym roku ogrodowo nieco przystopujemy {inne wydatki}, ale sama się sobie dziwię, że tak się tego trzymam. Ciekawe do kiedy...

Buziaki!

Hmm, trzymam kciuki za kostrzewę! Jak to różnie z tymi roślinami się dzieje...u mnie kostrzewa po dzieleniu trzyma się świetnie Może za szybko ją wykopałam i wysłałam do Ciebie?? Jednak to dopiero były takie pierwsze dni wiosenne...

U mnie w tym roku muszę ogród wykończyć bo w następnych latach zaplanowane grubsze wydatki i eM.zapowiedział, że na ogród nie będzie ani jednej złotówki Ale nie jestem tym szczególnie zmartwiona-będę miała ostry hamulec aby nie planować kolejnej rewolucji a i rośliny będą mogły się pokazać w doroślejszej fazie

Udanego weekendu Martuś
Zielona 10:18, 02 maj 2015

Nieeee, Poli. Ty zrobiłaś wszystko dobrze, tylko ja, zachłanna na więcej sadzonek, podzieliłam ją niemiłosiernie. Widziałaś, ile naprodukowałam? Teraz musi się tylko zebrać, bo wszystkie jeżyki uschły. Odbije na pewno Jeszcze Ci ją pokażę w pełnej krasie. Podoba mi się to, że ona ma taki aż niebieskawy odcień, więc będę walczyć
Weekend deszczowy, ale... bez Dzieci tym razem, więc CU-DO-WNIE! Nawet, jeśli Mąż pracuje, to czasu dla siebie też mamy sporo.
polinka 09:25, 03 maj 2015

Zielona napisał(a)
Nieeee, Poli. Ty zrobiłaś wszystko dobrze, tylko ja, zachłanna na więcej sadzonek, podzieliłam ją niemiłosiernie. Widziałaś, ile naprodukowałam? Teraz musi się tylko zebrać, bo wszystkie jeżyki uschły. Odbije na pewno Jeszcze Ci ją pokażę w pełnej krasie. Podoba mi się to, że ona ma taki aż niebieskawy odcień, więc będę walczyć
Weekend deszczowy, ale... bez Dzieci tym razem, więc CU-DO-WNIE! Nawet, jeśli Mąż pracuje, to czasu dla siebie też mamy sporo.

Do tej pory nie potrafiłam skomponować tej kostrzewy, do niczego mi nie pasowała, dzisiaj zobaczyłam u Madżen z kulkami! Śliczne połączenie

Marta jeśli akcja reanimacyjna się nie powiedzie to do następnego roku moje sadzonki pewnie znów osiągną monstrualne rozmiary...

atena35 23:09, 04 maj 2015

leon60 napisał(a)
ja też czekam na deszcz i dupa...

ja już nie czekam, ja podlewam
MirellaB 13:12, 05 maj 2015

Miały być fotki i brak
Ja na deszcz nie czekam, podlewam często, a jak pada to podlane podwójnie
Milka 16:22, 05 maj 2015

I jak, juz są zakupy?
Kuba 18:51, 05 maj 2015

Ale ten ogród Cię wciągnął- dosłownie i w przenośni