Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:57, 09 kwi 2013

Do góry
po pracy poszłam z chłopcami do ogrodu, a tam jeszcze tyle śniegu... krokuski bardziej się rozwineły na słoneczku.

zaniepokoiły mnie rh cumiqum

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:31, 09 kwi 2013

Do góry

JulkAd napisał(a)

No ciekawe...malutki ruch mówisz?, a ja 4 strony musiałam u Ciebie nadrobić...ale za to trawnik wyczesałam...oj oberwał mój kręgosłup, chociaż na zmianę z eMem robiłam....miłego dnia

Czesania trawnika nie nawidzę!!!

gierczusia napisał(a)
Na to Julciu nie wpadłam .., leżenie po faulu .. Czyli nic , tylko dać się faulować

Podgewane trawniki służą do treningów zimą teraz już można wyłączyć ogrzewanie i się turlać. Ja dzisiaj nie skorzystam brrr, zimno...

Gosiniak napisał(a)
Marzenko już wróciłam i nadrabiam.....w ogrodzie gonię bo tyle spóźnienia, trawniczek już bez śniegu, ale mokry bardzo, nic jeszcze nie grabiłam, za to przycinka ostra była. Dziś jakoś słonko się nie spieszy, ale troszkę zaczyna się przejaśniać, na razie tylko +3.
Miłego dzionka

Brrr zimno, dzisiaj nic w ogordzie nie robię. Ogró to ma być przyjemność a nie kara

Cięcie poczeka na cieplejszą aurę - lawenda czeka w starterach

stychaz napisał(a)

Umbry szczepione na 2,20 były w tamty roku u Kulasa i na Zatorskiej (Botanik). Osobiście kupowałam w tym drugim miejscu. Przyjęły się

W żadnym innym miejscu we Wro w tamtym roku nie spotkałam szczepionych na tej wysokości.

We Botaniku przy likwidacji przy Botaniku teź kupowałam

ana_art napisał(a)
ja w tamtym roku bardzo wysoko szczepione umbry kupowałam u Szmita. Teraz czekam, aż się zazielenią

Najpierw się zabielą a potem będzie ciach ciach

Joaska napisał(a)
Madżenko wiosny Ci strasznie zazdroszczę!!! u mnie pada śnieg, jest szaro buro i ponuro ...

No i pozazdrościłaś... Szaro, zimno, brrr

irena_milek napisał(a)
Szalejesz wiosennie! I super, w miarę doczytałam, powoli może nadrobię
Wiesz, na giełdę nie pojadę, ale taka hortensje , jak kupiła Danusia, oj miałabym ochotę
i melduje, nowy lek i jest lepiej, hura, bo ogród czeka, psy chce misiać itd, i w schronisku piesek nowy czeka

Irenko nie szaleję już
A cieszę się, że energia wraca, widziałm ruch u Ciebie, zaraz w odwiedziny pójdę
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 15:13, 09 kwi 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Hortensje są śliczne, będą stały teraz przy wejściu?

Coś jeszcze dokupię, będą zdobiły do maja, potem zmiana dekoracji na Święto Róż
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 15:02, 09 kwi 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

Irenko słuszna decyzja! szkoda i zdrowia i roslin z którymi póxniej nie wiadomo co począć. Trzymaj się kochana

Aniu, cieszę się, ze mnie wspierasz, bo wiesz, ogrodniczki to szalone są
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 14:43, 09 kwi 2013

Do góry
Hortensje są śliczne, będą stały teraz przy wejściu?
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:38, 09 kwi 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

Marzenko, nie dołączę, boję się, chce wyjść z tej choroby, jest strasznie zagmatwana, pewnie nie do końca lekarz wie, co to jest; wolę nie ryzykować;
dzięki za dobre chęci, ale na razie nic nie kupuję, stoją te rośliny, co dotarły i nie wiem, co z nimi zrobić
wam życzę udanych łowów

Irenko słuszna decyzja! szkoda i zdrowia i roslin z którymi póxniej nie wiadomo co począć. Trzymaj się kochana
Ogród Sylwii od początku cz.II 14:36, 09 kwi 2013

Do góry
Syla czy Ty masz u siebie żurawki marmelady? jeśli tak to na jakiej wystawie i jak je oceniasz? a może jakieś foty
Pszczelarnia 14:01, 09 kwi 2013

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Debro, no nie wiem, co odpowiedzieć. To się samo wszystko stworzyło.

Ewciu u mnie dzieci jak nabroją mówią 'samo się' nigdy w to nie wierzę tak i tobie nie wierzę że 'samo się'
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:26, 09 kwi 2013

Do góry
Zbysiu jak milo Cię widzieć, dawno u mnie nie byłeś. Liczę na eksplozję krokusową w przyszłym tygodniu jak to coś stopnieje
wczorajsza popołudniowa fota padało tak przez jakieś 15 minut że nic nie było widać a potem znowu wyszło słońce....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:06, 09 kwi 2013

Do góry
wczoraj świeciło, dzisiaj świeci, za domem odsloniło się kawałek rabaty i taaaadam. Takie małe a tak cieszą

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 11:54, 09 kwi 2013

Do góry
Dajana ukorzeniacz powinnas kupić każdym ogrodniczym. Jeśli u mnie w każdym jest to przypuszczam że i u siebie znajdziesz.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:51, 09 kwi 2013

Do góry
stychaz napisał(a)

Umbry szczepione na 2,20 były w tamty roku u Kulasa i na Zatorskiej (Botanik). Osobiście kupowałam w tym drugim miejscu. Przyjęły się

W żadnym innym miejscu we Wro w tamtym roku nie spotkałam szczepionych na tej wysokości.
ja w tamtym roku bardzo wysoko szczepione umbry kupowałam u Szmita. Teraz czekam, aż się zazielenią
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:40, 08 kwi 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
u mnie jeszcze długo nie będzie można normalnie przejść. W weekend chłopaki jak biegali to zgubili kalosze w błocie a dzisiaj jest zdecydowanie gorzej.

Ja się wczoraj we wlasnym ogródku sąsiadującym z roztopowym bajorem za płotem mało nie utopiłam, znczy się o mało kaloszy w błocie nie zostawialm. Ae zdobyczne kaloszę wyrwalam baginnemu potfforowi z paszczy. Żyję
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:21, 08 kwi 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

U mnie już lajcik, tylko strumyk środkiem płynie a po bokach prawdziwy deptak jak na Marszalkowskiej - przeszłam w kozaczkach i nawet się nie ubłociłam...
u mnie jeszcze długo nie będzie można normalnie przejść. W weekend chłopaki jak biegali to zgubili kalosze w błocie a dzisiaj jest zdecydowanie gorzej.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:17, 08 kwi 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

To ja juź wiem skonsultowane z Danusią i Finką Stipę wycinamy na wysokości 3-4 cm a carexa wyczesujemy
dzięki Ci dobra kobieto
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:15, 08 kwi 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
naprawdę? mogę Ci oddać bo dzisiaj jest jeszcze gorzej...

U mnie już lajcik, tylko strumyk środkiem płynie a po bokach prawdziwy deptak jak na Marszalkowskiej - przeszłam w kozaczkach i nawet się nie ubłociłam...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:14, 08 kwi 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Marzenko po prawej stronie to stipa, po lewej carex frosted curls, nie ma zielonego pojęcia czy wycinać, ale wydaje mi się, że Bociek mówił że tylko czesać. Większość traw w tym i stipę sadziłam w tamtym roku, to ich pierwsza zima. Narazie są jeszcze pod śniegiem więc nie wiem co tam u nich słychać Liczę, że w tym tygodniu się wyłonią ...

To ja juź wiem skonsultowane z Danusią i Finką Stipę wycinamy na wysokości 3-4 cm a carexa wyczesujemy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:11, 08 kwi 2013

Do góry
malkul napisał(a)

Ukradłas mi drogę
naprawdę? mogę Ci oddać bo dzisiaj jest jeszcze gorzej...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:57, 08 kwi 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
no niestety Kasiu, potrzebuję słońca, słońca i jeszcze raz słońca by to osuszyć
dzisiaj już nie pada, +8 niby sie topi bo na drodze widaś strugi wody, ale w ogrodzie nie widzę by sniegu ubywało
jest tak... jeśli ktoś ma ochotę na off road to miejsce idealne wszystkie ślady są moje. Sąsiad zrobił podejście by wyjechać z domu ale wycofał się w czas...

Ukradłas mi drogę
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:17, 08 kwi 2013

Do góry
Marzenko po prawej stronie to stipa, po lewej carex frosted curls, nie ma zielonego pojęcia czy wycinać, ale wydaje mi się, że Bociek mówił że tylko czesać. Większość traw w tym i stipę sadziłam w tamtym roku, to ich pierwsza zima. Narazie są jeszcze pod śniegiem więc nie wiem co tam u nich słychać Liczę, że w tym tygodniu się wyłonią ...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies