Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

JulkAd 07:49, 09 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
A u mnie ławki w Kościele .. Siedzisz i tak fajnie Ci ogrzewa ... Te kluczowe elementy

Ciekawe , tak swoją drogą czy komfort gry na podgrzewanym jest większy ?.. Takie ciepełko od stóp

Od stóp to pewno nie czują, ale jak się wyłożą po faulu to aż miło poleżeć na takiej murawie.....sama bym poleżała...
gierczusia 08:05, 09 kwi 2013

Na to Julciu nie wpadłam .., leżenie po faulu .. Czyli nic , tylko dać się faulować
Gosiniak 09:44, 09 kwi 2013

Marzenko już wróciłam i nadrabiam.....w ogrodzie gonię bo tyle spóźnienia, trawniczek już bez śniegu, ale mokry bardzo, nic jeszcze nie grabiłam, za to przycinka ostra była. Dziś jakoś słonko się nie spieszy, ale troszkę zaczyna się przejaśniać, na razie tylko +3.
Miłego dzionka
stychaz 10:23, 09 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)

Chyba mają tylko graby ... Ale będę się rozgladać.
Noemi w ubiegłym roku robiła polowanie na umbrycośtam. Zapytaj bo ma szczegółowe rozeznanie.

Gdy swoje umbry na wyprzedaży kupowałam.... Bo likwidowali punkt sprzedaży to nie wiedziałm, że mam taki rarytas

Umbry szczepione na 2,20 były w tamty roku u Kulasa i na Zatorskiej (Botanik). Osobiście kupowałam w tym drugim miejscu. Przyjęły się

W żadnym innym miejscu we Wro w tamtym roku nie spotkałam szczepionych na tej wysokości.
ana_art 11:51, 09 kwi 2013

stychaz napisał(a)

Umbry szczepione na 2,20 były w tamty roku u Kulasa i na Zatorskiej (Botanik). Osobiście kupowałam w tym drugim miejscu. Przyjęły się

W żadnym innym miejscu we Wro w tamtym roku nie spotkałam szczepionych na tej wysokości.
ja w tamtym roku bardzo wysoko szczepione umbry kupowałam u Szmita. Teraz czekam, aż się zazielenią
Joaska 14:12, 09 kwi 2013

Madżenko wiosny Ci strasznie zazdroszczę!!! u mnie pada śnieg, jest szaro buro i ponuro ...
Milka 15:13, 09 kwi 2013

Szalejesz wiosennie! I super, w miarę doczytałam, powoli może nadrobię
Wiesz, na giełdę nie pojadę, ale taka hortensje , jak kupiła Danusia, oj miałabym ochotę
i melduje, nowy lek i jest lepiej, hura, bo ogród czeka, psy chce misiać itd, i w schronisku piesek nowy czeka
Madzenka 18:24, 09 kwi 2013

Evchen napisał(a)
Madżen, doczytałam, że po graby jedziesz. Znalazłaś duże okazy czy jedziesz w ciemno?

Na razie nigdzie nie jadę, czekam na kopanie i stoję w kolejce... Zamawiam w Ciemno bo cena powala
Madzenka 18:31, 09 kwi 2013

JulkAd napisał(a)

No ciekawe...malutki ruch mówisz?, a ja 4 strony musiałam u Ciebie nadrobić...ale za to trawnik wyczesałam...oj oberwał mój kręgosłup, chociaż na zmianę z eMem robiłam....miłego dnia

Czesania trawnika nie nawidzę!!!

gierczusia napisał(a)
Na to Julciu nie wpadłam .., leżenie po faulu .. Czyli nic , tylko dać się faulować

Podgewane trawniki służą do treningów zimą teraz już można wyłączyć ogrzewanie i się turlać. Ja dzisiaj nie skorzystam brrr, zimno...

Gosiniak napisał(a)
Marzenko już wróciłam i nadrabiam.....w ogrodzie gonię bo tyle spóźnienia, trawniczek już bez śniegu, ale mokry bardzo, nic jeszcze nie grabiłam, za to przycinka ostra była. Dziś jakoś słonko się nie spieszy, ale troszkę zaczyna się przejaśniać, na razie tylko +3.
Miłego dzionka

Brrr zimno, dzisiaj nic w ogordzie nie robię. Ogró to ma być przyjemność a nie kara

Cięcie poczeka na cieplejszą aurę - lawenda czeka w starterach

stychaz napisał(a)

We Botaniku przy likwidacji przy Botaniku teź kupowałam

ana_art napisał(a)
ja w tamtym roku bardzo wysoko szczepione umbry kupowałam u Szmita. Teraz czekam, aż się zazielenią

Najpierw się zabielą a potem będzie ciach ciach

Joaska napisał(a)
Madżenko wiosny Ci strasznie zazdroszczę!!! u mnie pada śnieg, jest szaro buro i ponuro ...

No i pozazdrościłaś... Szaro, zimno, brrr

irena_milek napisał(a)
Szalejesz wiosennie! I super, w miarę doczytałam, powoli może nadrobię
Wiesz, na giełdę nie pojadę, ale taka hortensje , jak kupiła Danusia, oj miałabym ochotę
i melduje, nowy lek i jest lepiej, hura, bo ogród czeka, psy chce misiać itd, i w schronisku piesek nowy czeka

Irenko nie szaleję już
A cieszę się, że energia wraca, widziałm ruch u Ciebie, zaraz w odwiedziny pójdę
Gabrysia_ 19:12, 09 kwi 2013

Marzenko...miałaś racje z tym deszcze na dzisiaj,a myślałam że nas ominie,ale nic z tego.
Ale muszę się pochwalić,kupiłam dziś 3 Limki