Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 19:29, 13 mar 2015

Do góry
Jazzy ja nie dusze ale protestuję!! Ty lepiej jedno drzewo posadż zanim zmienisz avatarka. Miałabyś już las od jesieni
Moja codzienność - ogród Oli 19:26, 13 mar 2015

Do góry
Śliczny grabie i jak tych grabow nie kochac
Lawendowy zawrót głowy 19:22, 13 mar 2015

Do góry
U mnie też wreszcie pada
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 19:19, 13 mar 2015

Do góry
Aga czy myslisz ze silver to ta pod brzozami? A nie ice dance?
Wilcza Góra 19:14, 13 mar 2015

Do góry
Fajnie ze twarz z fb i na forum trafiła
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 19:02, 13 mar 2015

Do góry
Rench napisał(a)

Nahema i Uetersener Klosterrose.Ostatnie zamówione,a najszybciej zjechały.
A co ,aż takie marne te z B ?

Marne strasznie... Trudno zobaczyć kirzeń o listakch nawet nie ma mowy... A kwiaty moze za 5 lat....
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 18:56, 13 mar 2015

Do góry
Zielona napisał(a)
Moi Sąsiedzi /ludzie w podeszłym wieku, którym ciężko już czasem się schylać/ mają odkurzacz ogrodowy i bardzo sobie chwalą. Na pewno nie mają takiego mocnego jak Ty kupiłaś, ale i tak są zadowoleni. Tak więc myślę, że i "Pani będzie zadowolona".

PS Wiesz... ta bliskość CO wbrew pozorom mnie ogranicza. Bo wiem, że zawsze mogę tam podjechać i jeśli czegoś nie kupię, a będę po chwili żałować, to za 5 minut mogę tam być z powrotem.
Wasze ZC podziwiałam jadąc ostatnio z tenisowego Krakowa. To jednak jest kawałek za miastem. Ale wygląda bardzo fajnie Niefajnie z kolei wyglądają te kilometry biało-czerwonych płotków ciągnących się przedziwnie przy ścieżkach za miastem Co za przedziwna Euro-inwestycja...

Ha ja pracuję blisko ZC to dla mnie zgubne

Myślałam że odkurzacze są drozsze, kupiłam o bardzo dobrych parametrach relatywnie tanio lub użyje słowa optymalnie
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 18:54, 13 mar 2015

Do góry
Hogata napisał(a)

Siła forum jest ogromna

Czekam na sadzenie brzóz i różane piękności u Ciebie.

Zaźyczyłam sobie wysyłki brzóz po groźba rezygnacji z zamowienia, czekam na reakcję....
Mam tez dwie róże red eden rose do posadzenia
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 18:53, 13 mar 2015

Do góry
Kindzia napisał(a)
Marzenko dzięki. Czyli z bukami szczepionymi lepiej dać sobie spokój, mam dwa pendulowate i dość zachodu z nimi jak na razie...czyli Umbry mniej więcej w tej samej cenie...jeszcze nad szczepionymi grujecznikami dumam...zawsze mogą być 3 Umbry... Niestety, tam tylko szczepione drzewa mogę posadzić, mało miejsca i pod spodem chcę mieć miejsce na coś jeszcze.

Kasiu ja nie odradzam bo mnie buki zachwycaja, stwierdzam tylko ze sa bardziej wymagajace od wisni umbracullifera a cena zbliżona. Ja mam po prostu zbyt mokro aby nie mieć problemów z bukami a na dodatek kupiłam oblepionego zdobniczką bukowa.... Dwa lata trwała walka z tym potffforem, czekam na przerwę w deszczu i bede pryskać olejem prafinowym.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 18:49, 13 mar 2015

Do góry
Magda70 napisał(a)

Oj przyda!!
Ja w sobotę biorę się za odkurzanie

Finkowe szałwie (i nie tylko) też rok temu zamawiała..hehe...dobrze ma z nami dziewczyna

Juz nadali przesylke' wiec w przyszlym tygodniu wypróbuję

Finka ma dobrze z nami a my z nia
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 18:48, 13 mar 2015

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...wątek pędzi z prędkością światła
...jak piszę na komórce to też mi posty znikają, jakaś złośliwość urządzeń rzekomo inteligentnych
...moja siostra ma tricolora i jest piękny,Zdrowy...ale rzeczywiście na suchej glebie
...Buziaki Madzen

PS. Co myślisz o the fairy na pniu do donicy? Miałaś kiedyś?

Miałam kiedys szczepiona excelsię ale padła uduszona latem... W czasie urlopu.....
Mysle że to fajny pomysł, bo kwitnie długo, gęsto i delikatnymi kwiatkami

Widzisz buki u mnie muszą walczyc o przetrwanie, bo u mnie bagno...pewnie za kilka lat gdy sie ukorzenią nie będzie problemu
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 18:45, 13 mar 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

A ja mam ten sam dylemat .....albo umbry albo platany te ktore Marzenka proponowala ...tylko z uwagi na gabaryty platanów sie obawiam

Marzenko melduje stokrotki zakupione i zasadzone ....ciemierniki tez poszły wreszcie w grunt , i patrzac na to jak u Ciebie robota wre wszystko zasilone Ty to potrafisz zmobiliwac do roboty )

Nie obawiaj sie alpen's globe, wręcz miałam obawy, ze rosnie zbyt wolno... Stokrotki dzisiaj przyniołam do pracy coby inni też poczuli wiosnę
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 18:43, 13 mar 2015

Do góry
Kuba napisał(a)

Mój też nie pachniał, ale mój mały, może dlatego. Masz zdjęcie swojego? Sorry że u Marzenki, możemy dokończyć w symetryczno- lirycznym lub słoneczno- deszczowym

Prosze bardzo chetnie poczytam opinii o grujeczniku, bo planuję kiedys to drzewko u mnie w ogrodzie

Małgosik i Zagajanka dziekuje za informacje, bardzo przydatne
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 18:42, 13 mar 2015

Do góry
Joaska napisał(a)

Ale te co Madżen proponuje to są szczepione na wysokości zazwyczaj 2,2 i rosną w kulkę , no trzeba przycinać ale chyba nie ma tragedii, rozmawiałam z gościem z Gdyni który ma je w sprzedaży, ale nie wysyła drzew .... i on mówi że to świetne drzewka do ogrodu ... no ale cóż z tego skoro nie mam ich gdzie kupić!!!!

Zobacz czy nie macie w okolicach Kulasa, u nas miał w ofercie po ok 250 zł., w necie są zdecydowanie drozsze. Poszukaj w dobrych szkółkach.
Ogladam pltany alpen's globe codziennie w drodze do pracy, rosna powoli, maja regularna koronę, nie nalezy sie ich obawiać w małym ogrodzie.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 07:02, 13 mar 2015

Do góry
Zielona napisał(a)

Też u Niej kupowałam. Na szczęście na samym początku sezonu.

Ja w ubiegłym roku poszalałam z szałwia u Marty, mam chyba z 20 szt . W tym roku czekam na miniaturowe przetaczniki zamowione jesienia
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 07:00, 13 mar 2015

Do góry
Zielona napisał(a)
Cześć Pracusiu. Wpadnij dla rozrywki do mojego wątku. Bukiecik fotek z aktualnym asortymentem CO zostawiłam

Byłam i oczy nacieszyłam
Poniewaz mam szlaban na wydatki pozostają mi zdjecia u Ciebie

A propos wczoraj zamówiłam odkurzacz ogrodowy. skoro kwiatków nie moge
Ciekawe jakie są opinie forumowiczow nt tego sprzętu, bo w necie czytałam rożne opinie
Kupiłam o mocy 2800W, prędkość max 275 km z regulacja mocy, 3kg wagi, worek 40l, rozdrabnianie i opcja dmuchawy dodatkowo. Chyba sie przyda u mnue do czyszczenia ziwrku???.
Ogród Małej Mi - sezon 2015 23:53, 12 mar 2015

Do góry
Moje iryski zanikają... Możliwe? Może za mokro mają?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:58, 12 mar 2015

Do góry
Kasia73 napisał(a)

Marzenko a gdzie zamówiłaś ostatecznie brzozy?

Napisałam Ale poczekaj az dotrą bo moze sie okazać nieporozumieniem....
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:57, 12 mar 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Co racja to racja - tylko wspomniałam w jednym poście, że czekam na paczkę z szałwią i zostałam obsypana mailami o jej pochodzenie - Finka się zdziwi...

W ubiegłym roku szałwia była bestsellerem u Marty
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:55, 12 mar 2015

Do góry
Juzia napisał(a)
Zdjęć jakoś mało wrzucasz.... dziwne. Tęsknie za Twoim ogrodem!

Juzia przecież gdy Ty grezbiesz w ziemi ja grzebię w robocie.... Musisz poczekać do weekendu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies