Kasiu ja nie odradzam bo mnie buki zachwycaja, stwierdzam tylko ze sa bardziej wymagajace od wisni umbracullifera a cena zbliżona. Ja mam po prostu zbyt mokro aby nie mieć problemów z bukami a na dodatek kupiłam oblepionego zdobniczką bukowa.... Dwa lata trwała walka z tym potffforem, czekam na przerwę w deszczu i bede pryskać olejem prafinowym.
Miałam kiedys szczepiona excelsię ale padła uduszona latem... W czasie urlopu.....
Mysle że to fajny pomysł, bo kwitnie długo, gęsto i delikatnymi kwiatkami
Widzisz buki u mnie muszą walczyc o przetrwanie, bo u mnie bagno...pewnie za kilka lat gdy sie ukorzenią nie będzie problemu
Zobacz czy nie macie w okolicach Kulasa, u nas miał w ofercie po ok 250 zł., w necie są zdecydowanie drozsze. Poszukaj w dobrych szkółkach.
Ogladam pltany alpen's globe codziennie w drodze do pracy, rosna powoli, maja regularna koronę, nie nalezy sie ich obawiać w małym ogrodzie.
Byłam i oczy nacieszyłam
Poniewaz mam szlaban na wydatki pozostają mi zdjecia u Ciebie
A propos wczoraj zamówiłam odkurzacz ogrodowy. skoro kwiatków nie moge
Ciekawe jakie są opinie forumowiczow nt tego sprzętu, bo w necie czytałam rożne opinie
Kupiłam o mocy 2800W, prędkość max 275 km z regulacja mocy, 3kg wagi, worek 40l, rozdrabnianie i opcja dmuchawy dodatkowo. Chyba sie przyda u mnue do czyszczenia ziwrku???.