Zerknęłam na tą stronę tak poprędce, a wiesz jakiej wielkości są te sadzonki bo oferta wygląda ciekawie. jakie odmiany potrzebujesz? Ja będę potrzebowała dużo przed biuro, ale też jeszcze koło domu chcę dosadzić
napewno sama śliczne kolorki!
Aniu nie wiem czy Cie to pocieszy ale ja dzisiaj ujrzałam światelko w tunelu idzie wiosna pomimo że zimno było dzisiaj to wiatr nie był już taki arktyczny, słoneczko rozpuściło śnieg u mnie na wzniesieniach i zaczyna się robić koszmarne błoto na drodze dojazdowej. Idzie wiosna
ja też Aniu, ja też !
kozaki, puchowa kurtka do ziemi z kołnierzem do czubka głowy towarzyszą mi cały czas, niestety....
i też mi się nie chce nic, a nawet jakby mi sie chciało to nie ma jak !
ale za to okien nie muszę myć, bo za zimno....
Aniu odkryłam tajemnicę irysów... Rano obcięłam te ozdobne cebule i są teraz piękne, ponownie łodygi zrobiły się sztywne. Być może przez cebulę nie były wstanie pobierać wody.
hihihi jeśli tylko będę to fot nie ominę
Widziałam w ofercie bukszpany po 3,90 od przyszłego tygodnia napisane minimum 18cm.
Murek oporowy w najwyższym miejscu u mnie ma 60cm. Gdybym nie obsadziła go w tym roku to pewnie bym go przerabiała tzn obłożyłabym go kamieniem, a potem powtórzyła na ścianie wodnej, ale cisy posadzone i niech rosną