Anna i Ogród
00:13, 17 lip 2017
Aniu często na starych filmach angielskich są pokazywane ogrody a w tych ogrodach pani z koszykiem która ścina róże i kładzie w tym koszyku następnie wkłada do wazonu z gracją.
Te piękne bukiety różane w domach angielskich zawsze mi się bardzo podobały.
Kiedyś o tym pisałam na swoim wątku bardzo lubie zasuszać kwiaty co prawda nie wszystkie sie do tego nadają, ale róże jak najbardziej.
Szczególnie w kolorze różowym i łososiowym czerwone też ale ciemnieją.
Mnie dużo brakuje aby tak zbierać róże jak te panie w angielskich ogrodach ale dążę do tego małymi kroczkami. W zeszłym i tym roku troche kupiłam róż więc już w przyszłym roku powinny dobrze kwitnąć to będzie ich coraz więcej w wazonie. Nawet pnące są bardzo piękne bo mają dużo paków.
Te piękne bukiety różane w domach angielskich zawsze mi się bardzo podobały.
Kiedyś o tym pisałam na swoim wątku bardzo lubie zasuszać kwiaty co prawda nie wszystkie sie do tego nadają, ale róże jak najbardziej.
Szczególnie w kolorze różowym i łososiowym czerwone też ale ciemnieją.
Mnie dużo brakuje aby tak zbierać róże jak te panie w angielskich ogrodach ale dążę do tego małymi kroczkami. W zeszłym i tym roku troche kupiłam róż więc już w przyszłym roku powinny dobrze kwitnąć to będzie ich coraz więcej w wazonie. Nawet pnące są bardzo piękne bo mają dużo paków.