Kasiu mój rok temu tak wyglądał też, rok po posadzeniu... żal było wyrzucić, to w tym roku jest znaczna poprawa. rewelacji może nie ma, ale źle nie jest.
lilie boskie... jaki zapach musi być...
Nie ma chyba idealnej szkółki, w każdej coś się nie udaje, a to pomylona sadzonka, a to kiepska jakość, albo mały wybór. Kupowałam w 4 internetowych i jednej stacjonarnej. W stacjonarnej i w jednej internetowej było ok, ale właśnie nie mają za dużo tego, czego szukam. Znaczy szukałam
Rozmawiałyście z Milka na temat traw. To prawda z trawami najmniej kłopotu/pracy. Wiosną ściąć a jesienią związać, ew. niektóre potrzebują podpór i trzeba je podeprzeć np. wszystkie prosa bo są wiotkie.
Dzisiaj siedziałam w różach kolce w każdym palcu nie mówiąc o dłoni, ale cóz królowa to królowa. Miałam nie ciąć krzaków, ale irgi tak wyrosły nawet ponad pół metra i że zasłaniają wszystko. Jedną robotę człowiek zakończy druga się rozpoczyna.
Kasiu lilia pod oknem przepiękna inne też. Nie mogę znieść zapachu lilii od razu mnie głowa boli za intensywny zapach.
Sadzonki róż mają godne polecenia, nazwisko nie przeszkadza
Ja się też dawno temu nazywałam jak mały ptaszek
Właśnie wczoraj sobie jedną, w postaci 11 pachnących kwiatów, przywiozłam do domu Cały ogród kwiatów a ja w Zabrzu pusty wazon??? Nie może być Piękne są lilie i dość długo kwitną
Będą wyższe, nie martw się Ja w tym roku cięłam wiosną bardzo krótko, a już mają po 1,4 - 1,7 metra. Jak zakwitną będą jeszcze wyższe, tyle, że moje najmłodsze mają 3 sezon.