Szmaragdowy Zakątek
00:48, 07 cze 2020
W czasie gdy gips szpachlowy sechł na ścianach, ja byłam bezrobotna. Ale nie nazywałabym się Nikita gdybym bezproduktywnie czekała… Skonstruowałam z palety taki oto ogrodowy mini stolik (wszyscy się śmieją, że jest idealny do serwowania zimnych drinków w upalny dzień…hi hi)
Natomiast w czasie kiedy kładły się płytki na podłodze ja ze starej metalowej doniczki zrobiłam lampion.
Wersja nocą i... z dodanym (następnego dnia) białym akcentem
Edit.
Aaa…i jeszcze pomysł na ogrodową dekorację (ukradziony z internetu).
Ja wykorzystałam starą bańkę na mleko, ale można wykazać się kreatywnością i wziąć coś innego
Potrzebne rzeczy:
- stare, metalowe naczynie (znalezione na strychu u babci lub przywleczone ze skupu złomu)
- farba spray (kolory według upodobań)
- szablon z dowolnym napisem (mój napisałam w MicrosoftWord i wydrukowałam na zwykłym papierze)
- kawałek wstążki
- ulubiona roślinka
Jakieś pół godziny pracy, no może 40 minut (farba musi chwilkę przeschnąć)
i gotowe !!!!
Natomiast w czasie kiedy kładły się płytki na podłodze ja ze starej metalowej doniczki zrobiłam lampion.
Wersja nocą i... z dodanym (następnego dnia) białym akcentem
Edit.
Aaa…i jeszcze pomysł na ogrodową dekorację (ukradziony z internetu).
Ja wykorzystałam starą bańkę na mleko, ale można wykazać się kreatywnością i wziąć coś innego
Potrzebne rzeczy:
- stare, metalowe naczynie (znalezione na strychu u babci lub przywleczone ze skupu złomu)
- farba spray (kolory według upodobań)
- szablon z dowolnym napisem (mój napisałam w MicrosoftWord i wydrukowałam na zwykłym papierze)
- kawałek wstążki
- ulubiona roślinka
Jakieś pół godziny pracy, no może 40 minut (farba musi chwilkę przeschnąć)
i gotowe !!!!