Dziekuje kolorystyka jest ok, ale ostrosci juz nie ma. Te same zdjecia przed wgraniem sa super ostre a po takie sobie. Szkoda
Smiac mi sie chcialo, bo wczoraj pracownicy budowlani, po tym jak mi jedna galazke mlodej jabloni dzwigiem zepsuli, sami zabezpieczyli nogi od rampy deskami, by trawnika mi nie zniszczyc, co akurat jest mi obojetne i zabrali kontenery i folie z gruzem, zeby trawnik sie nie zaparzyl Jak narazie wiekszych zniszczen nie ma, a juz prawie wszystkie sciany wykute i gruz wywieziony.Balkonu juz nie ma, kafle sa zdjete i wylewki wykute, scian tez nie ma
Musielismy to zrobic, bo elewacje juz od 8 lat chcemy zmienic,balkon trzeba bylo malowac z rusztowaniem a i tak go nie uzywalismy. Do tego to strona wschodnia i deszcz nam padal do srodka. Pokoj syna jest teraz maly i przez ten balkon dosyc ciemny. Dojda okna dachowe i pokoje sie powieksza i sciana przesunie na zewnatrz. W kazdym pokoju dojdzie pare metrow. I problem balkonu odpadnie.
Tak wyglada moja sypialnia obecnie
dopiero niedawno wpadłam na pomysł wsadzenia red barona między rośliny, przy okazji przerabiania sporej rabaty
Eddie to bardzo szczęśliwy pies
podwyższona rabata zachwycająca
zazdroszczę tym u których krwawniki ładnie rosną - moje odmianowe przed laty padły za to zaczęły rozłazić mi się takie zwykłe białe w trawniku
Nie zazdroszczę za to remontu ale nadzieja na poprawę zawsze napawa optymizmem
Jakość zdjęć pogarsza się po wgraniu na serwer, nie chcę nawet myśleć jakim obciążenie dla Ogrodowiska jest przyjęcie takiem masy zdjęć jakimi się raczymy
Racja, o tym nie pomyslalam faktycznie, zdjec masa juz sie nie skarze
Przy remoncie wyszlo, ze caly beton pod balkonem byl mokry, izolacja no wszystko w ostatniej chwili go usunelismy. Dobrze, ze nie wymienilismy tylko calkiem zabudowujemy.
U mnie baron tez swiezy Zobaczym, jak bedzie rosl, bo zimy u mnie srogie.
No oczywiscie tak widno nie zostanie ale okna beda duze bo na 140cm i do tego jeszcze dachowe wiec bedzie o wiele wiecej swiatla
Okazalo sie, ze poprzedni wlasciciele, nawet dach zle zbudowali...