Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerabianie ogródka pod swój gust

Przerabianie ogródka pod swój gust

KasiaBawaria 07:08, 17 cze 2020

gogo napisał(a)
Kasiu, musiałabym cytować wszystkie zdjęcia rabat, bo wszystkie mi się podobają
Mam rację, jesteś mistrzynią komponowania
A kolorystyka zależy od sprzętu, w moim laptopie wychodzi kiepsko, te same zdjęcia w tablecie są świetne.
Fajna wycieczka po grotach, Eddie na tej górze wygląda bosko

Dziekuje kolorystyka jest ok, ale ostrosci juz nie ma. Te same zdjecia przed wgraniem sa super ostre a po takie sobie. Szkoda

Smiac mi sie chcialo, bo wczoraj pracownicy budowlani, po tym jak mi jedna galazke mlodej jabloni dzwigiem zepsuli, sami zabezpieczyli nogi od rampy deskami, by trawnika mi nie zniszczyc, co akurat jest mi obojetne i zabrali kontenery i folie z gruzem, zeby trawnik sie nie zaparzyl Jak narazie wiekszych zniszczen nie ma, a juz prawie wszystkie sciany wykute i gruz wywieziony.Balkonu juz nie ma, kafle sa zdjete i wylewki wykute, scian tez nie ma
popcorn 07:31, 17 cze 2020

Łooooo ale się dzieje!!!
KasiaBawaria 07:46, 17 cze 2020

Musielismy to zrobic, bo elewacje juz od 8 lat chcemy zmienic,balkon trzeba bylo malowac z rusztowaniem a i tak go nie uzywalismy. Do tego to strona wschodnia i deszcz nam padal do srodka. Pokoj syna jest teraz maly i przez ten balkon dosyc ciemny. Dojda okna dachowe i pokoje sie powieksza i sciana przesunie na zewnatrz. W kazdym pokoju dojdzie pare metrow. I problem balkonu odpadnie.
Tak wyglada moja sypialnia obecnie
Gosiek33 13:10, 17 cze 2020

KasiaBawaria napisał(a)
Szkoda, ze zdjecia tak bardzo traca na ostrosci po ich wgraniu tutaj.

dopiero niedawno wpadłam na pomysł wsadzenia red barona między rośliny, przy okazji przerabiania sporej rabaty

Eddie to bardzo szczęśliwy pies

podwyższona rabata zachwycająca

zazdroszczę tym u których krwawniki ładnie rosną - moje odmianowe przed laty padły za to zaczęły rozłazić mi się takie zwykłe białe w trawniku

Nie zazdroszczę za to remontu ale nadzieja na poprawę zawsze napawa optymizmem

Jakość zdjęć pogarsza się po wgraniu na serwer, nie chcę nawet myśleć jakim obciążenie dla Ogrodowiska jest przyjęcie takiem masy zdjęć jakimi się raczymy
Ania111 13:48, 17 cze 2020

KasiaBawaria napisał(a)
Musielismy to zrobic, bo elewacje juz od 8 lat chcemy zmienic,balkon trzeba bylo malowac z rusztowaniem a i tak go nie uzywalismy. Do tego to strona wschodnia i deszcz nam padal do srodka. Pokoj syna jest teraz maly i przez ten balkon dosyc ciemny. Dojda okna dachowe i pokoje sie powieksza i sciana przesunie na zewnatrz. W kazdym pokoju dojdzie pare metrow. I problem balkonu odpadnie.
Tak wyglada moja sypialnia obecnie

Kasiu ,

Jak przestronne i widno
KasiaBawaria 14:09, 17 cze 2020

Gosiek33 napisał(a)

dopiero niedawno wpadłam na pomysł wsadzenia red barona między rośliny, przy okazji przerabiania sporej rabaty

Eddie to bardzo szczęśliwy pies

podwyższona rabata zachwycająca

zazdroszczę tym u których krwawniki ładnie rosną - moje odmianowe przed laty padły za to zaczęły rozłazić mi się takie zwykłe białe w trawniku

Nie zazdroszczę za to remontu ale nadzieja na poprawę zawsze napawa optymizmem

Jakość zdjęć pogarsza się po wgraniu na serwer, nie chcę nawet myśleć jakim obciążenie dla Ogrodowiska jest przyjęcie takiem masy zdjęć jakimi się raczymy

Racja, o tym nie pomyslalam faktycznie, zdjec masa juz sie nie skarze

Przy remoncie wyszlo, ze caly beton pod balkonem byl mokry, izolacja no wszystko w ostatniej chwili go usunelismy. Dobrze, ze nie wymienilismy tylko calkiem zabudowujemy.

U mnie baron tez swiezy Zobaczym, jak bedzie rosl, bo zimy u mnie srogie.
KasiaBawaria 14:09, 17 cze 2020

Ania111 napisał(a)

Kasiu ,

Jak przestronne i widno

No oczywiscie tak widno nie zostanie ale okna beda duze bo na 140cm i do tego jeszcze dachowe wiec bedzie o wiele wiecej swiatla
Okazalo sie, ze poprzedni wlasciciele, nawet dach zle zbudowali...
KasiaBawaria 14:13, 17 cze 2020

Jestem ciekawa nowego prosa- moda sadzonka shenandoah

KasiaBawaria 14:14, 17 cze 2020

Gosiek- a dlaczego padaja ci krwawniki? Swoim ziemie rozluzniam piaskiem i zwirkiem.
kasia_c 17:03, 17 cze 2020

Przepięknie. Jestem pod ogromnym wrażeniem.