Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Ogród z pergolą 22:41, 04 lut 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
dziewczyny a wy byście jak obsadziły te moje skarpy? pasami czy w szachownice?

ja to nie lubie az takiego porządku
ja bym strworzyla nieregularny obraz
Malutki pod lasem 22:30, 04 lut 2016

Do góry
Poszłam Jasia położyć i podszykować obiad na jutro, a tu u mnie taki ruch

Jana napisał(a)
jak na słońce to hortensja raczej odpada, wiesz zawsze możesz powiedzieć, że samo obrosło ja tam wmawiam panom z energetyki - jeden słup obsadzony dzikim winem a drugi chmielem lub podobnie wyglądającym chwastem (ten drugi rośnie u mnie na ok.5 m),
Tylko u mnie na tym słupie nie ma żadnych kabli, u nas wszystko idzie pod ziemią, to jest tylko latarnia i podejrzewam, że jakby zarosło, to nie byłoby się komu tym zająć. Żarówek też nie wymieniają, bo to latarnie ledowe

Anda napisał(a)
Może posadź na siatce clematis?
Ewo, myślałam o jakimś pnączu, ale póki nie mam ogrodzenia takiego na tip top, to nie chcę nic co potem może być zepsute.

Jana napisał(a)
albo jednoroczne wilce, są też piękne
O! Jednoroczne jak najbardziej

Katkak napisał(a)
mnie się bardzo podoba . Jeśli chcsz azalie to bez problemu na łonku dadzą radę, ale rododendrony faktycznie by przypalało. The Fairy bo genialny pomysł. U sąsiadów obserwuję je od 2 lat (przedogródek robił im projektant)i coraz bardziej zachwycają .
Mam nadzieję, że i u mnie The Fairy da popis

anna_t napisał(a)
Aniu mi tez sie podoba a jak z czasem tło przy siatce dosadzisz to będzie już wypas!
Kasia a z czym ma sąsiad połączone te the fairy? dobrze słyszałam że jedynym minusem tych róz jest stosunkowo późny start?jak myślicie?
Fajnie, że jeszcze komuś się podoba Tak właśnie myślę, że jak kiedyś będzie tło, to będzie super, a póki co mam nadzieję, że mnie The Fairy będą zachwycać

mira napisał(a)
Aniu bardzo dziekuje ci za instrukcje.
A ze jestem to może sie wtrącę jesli chcesz na siatkę ekran to może z cisa elegancki i pasuje do tego co obmyslasz.
A róże the fairy nie mają minusów no chyba ze nie każdy ich pokrój zaakceptuje taki kulisty szeroki.
Kopczykowac nie trzeba ciąć Malo nie chorują fakt ze zaczynają poxno ale za to maja piękne liście no i kwitną do upadłego a i w zimie tez sa ladne .moge fotke wstawić bo jej z kwiatostanami zaschnietymi.to tyle moich mądrości.
Przepraszam za bledy ale z Tel nie lubię pisać

Pozdrawiam
Miro, cisy właśnie mam po drugiej stronie furtki i też o nich myślałam, ale to jeszcze nie w tym roku chyba. Cieszę się, że tak zachwalasz te róże, mam nadzieję, że nawet u takiej amatorki jak ja dadzą radę Jeżeli mogłabyś wstawić fotki, właśnie z różnych pór roku, to byłabym bardzo wdzięczna

kamila66 napisał(a)
Aniu pamiętaj, że to Twój ogród i rób co Ci serce i dusza podpowiada
Też chętnie zobaczę fotki tej róży posiada same pozytywne opinie
Wiesz Kamilko, ja mam trochę taką romantyczną duszę i te róże z lawendą po prostu do mnie pasują. Jakoś nie mogę się im oprzeć i muszę je tam mieć A z czasem zrobię im zimnozielony ekran w tym pasku przy płocie

ren133 napisał(a)
Lawenda nawet zimą pięknie wygląda
To prawda, mam 12 krzaczków i nie narzekam na jej wygląd
Ogród z pergolą 22:18, 04 lut 2016

Do góry
dziewczyny a wy byście jak obsadziły te moje skarpy? pasami czy w szachownice?
Ogród z pergolą 22:07, 04 lut 2016

Do góry
Gosia he fairy rosnie podobno 60cm wysoko, to która lawenda będzie pasić?
może Kasia jesteś tez taka drobnica jak Goszja?
Ogród z pergolą 22:04, 04 lut 2016

Do góry
ewa004 napisał(a)
Przywitam sie i lecę na 25 na stronę watku ogladac dalej

o to szybko Ci pójdzie ja częściej u innych siedzę
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:55, 04 lut 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

a jak cenowo? ja bym potrzebowala brzozy, graby, ambrowca i grujeczniki...jezu..to niewiem czy nawet nad morze pojadę
ale bym z wami pojechała na tą gardenie ale myślę ze byłoby nam juz ciasno w 5

Noo zwłaszcza jak Ty się dosiądziesz to będzie ciasno ... brzozy ok 120zł, graby 70/80zł, na ambrowca to lepiej poczekać bo nie potrzebujesz aż 5m ... za ponad 400zł ... nie pytałam o grujeczniki ...
Malutki pod lasem 21:54, 04 lut 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
wstaw Mira, już lecę do ciebie

Zmienilas avatar? czy ja cos pokrecilam
Dam znac jak będę przy laptopie i moich zdjęciach
Pozdrawiam
Malutki pod lasem 21:48, 04 lut 2016

Do góry
wstaw Mira, już lecę do ciebie
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:45, 04 lut 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

A dzisiaj właśnie dzwoniłam do niego ... ma u siebie już jakieś drzewa ... i chyba ma brzozy, graby (Krysia pytała) na pewno też, ambrowca (Małgosia myśli) ale dużego ok 5m więc bardzo drogi ... świdośliwy na razie małe ... następna dostawa w połowie marca ... aaa i będzie na pewno wystawiał się w Poznaniu

a jak cenowo? ja bym potrzebowala brzozy, graby, ambrowca i grujeczniki...jezu..to niewiem czy nawet nad morze pojadę
ale bym z wami pojechała na tą gardenie ale myślę ze byłoby nam juz ciasno w 5
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:25, 04 lut 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
a własnie..kiedy jedziesz do tego swojego pana drzewkowego?

A dzisiaj właśnie dzwoniłam do niego ... ma u siebie już jakieś drzewa ... i chyba ma brzozy, graby (Krysia pytała) na pewno też, ambrowca (Małgosia myśli) ale dużego ok 5m więc bardzo drogi ... świdośliwy na razie małe ... następna dostawa w połowie marca ... aaa i będzie na pewno wystawiał się w Poznaniu
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:22, 04 lut 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
no Renata zapodaj fotki, ja tez tęsknie za Twoim ogrodem a wizytówki nie masz niedobra kobieto..może jakiś przegląd jak u Małgosi albo porównania jak u Polinki??

A może zrobię jakieś podsumowanie ... ooo na "roczek" może?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:15, 04 lut 2016

Do góry
a własnie..kiedy jedziesz do tego swojego pana drzewkowego?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:14, 04 lut 2016

Do góry
no Renata zapodaj fotki, ja tez tęsknie za Twoim ogrodem a wizytówki nie masz niedobra kobieto..może jakiś przegląd jak u Małgosi albo porównania jak u Polinki??
Doświadczalnia bylinowo-różana 21:10, 04 lut 2016

Do góry
ja tez zapisuję pryskasz gdy juz sa czy wczesniej profilaktycznie też?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:06, 04 lut 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

nie mam, nawet nie szukałam bo chcemy z dziewczynkami na wakacje jechać, moze potem koło października jakis last minute ale to nawet teraz nie planuje jakoś na 100% bo jak popłynę ogrodowo to abym tylko do gara miała co włoyć

Hi hi hi ... no młodsza na pewno z głodu nie zginie
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:03, 04 lut 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Taa ... meble do wgłębnika, ścianka, drzewa, ze 20 kulek bukszpanowych, donice i ... Kuba?

PS A masz jakąś bardziej realną propozycję oprócz polskiego morza?

nie mam, nawet nie szukałam bo chcemy z dziewczynkami na wakacje jechać, moze potem koło października jakis last minute ale to nawet teraz nie planuje jakoś na 100% bo jak popłynę ogrodowo to abym tylko do gara miała co włozyć
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:53, 04 lut 2016

Do góry
malkul napisał(a)

o wiele szybciej

o dzięki!
Ogród z pergolą 20:43, 04 lut 2016

Do góry
dzięki Kacha, zapisuję w chciejstwach
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 20:41, 04 lut 2016

Do góry
Kasia wyszło super! pewnie odrazu przytulniej w salonie jest
Malutki pod lasem 20:37, 04 lut 2016

Do góry
Aniu mi tez sie podoba a jak z czasem tło przy siatce dosadzisz to będzie już wypas!
Kasia a z czym ma sąsiad połączone te the fairy? dobrze słyszałam że jedynym minusem tych róz jest stosunkowo późny start?jak myślicie?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies