Poszłam Jasia położyć i podszykować obiad na jutro, a tu u mnie taki ruch
Tylko u mnie na tym słupie nie ma żadnych kabli, u nas wszystko idzie pod ziemią, to jest tylko latarnia i podejrzewam, że jakby zarosło, to nie byłoby się komu tym zająć. Żarówek też nie wymieniają, bo to latarnie ledowe
Ewo, myślałam o jakimś pnączu, ale póki nie mam ogrodzenia takiego na tip top, to nie chcę nic co potem może być zepsute.
O! Jednoroczne jak najbardziej
Mam nadzieję, że i u mnie The Fairy da popis
Fajnie, że jeszcze komuś się podoba Tak właśnie myślę, że jak kiedyś będzie tło, to będzie super, a póki co mam nadzieję, że mnie The Fairy będą zachwycać
Miro, cisy właśnie mam po drugiej stronie furtki i też o nich myślałam, ale to jeszcze nie w tym roku chyba. Cieszę się, że tak zachwalasz te róże, mam nadzieję, że nawet u takiej amatorki jak ja dadzą radę Jeżeli mogłabyś wstawić fotki, właśnie z różnych pór roku, to byłabym bardzo wdzięczna
Wiesz Kamilko, ja mam trochę taką romantyczną duszę i te róże z lawendą po prostu do mnie pasują. Jakoś nie mogę się im oprzeć i muszę je tam mieć A z czasem zrobię im zimnozielony ekran w tym pasku przy płocie
To prawda, mam 12 krzaczków i nie narzekam na jej wygląd
Noo zwłaszcza jak Ty się dosiądziesz to będzie ciasno ... brzozy ok 120zł, graby 70/80zł, na ambrowca to lepiej poczekać bo nie potrzebujesz aż 5m ... za ponad 400zł ... nie pytałam o grujeczniki ...
a jak cenowo? ja bym potrzebowala brzozy, graby, ambrowca i grujeczniki...jezu..to niewiem czy nawet nad morze pojadę
ale bym z wami pojechała na tą gardenie ale myślę ze byłoby nam juz ciasno w 5
A dzisiaj właśnie dzwoniłam do niego ... ma u siebie już jakieś drzewa ... i chyba ma brzozy, graby (Krysia pytała) na pewno też, ambrowca (Małgosia myśli) ale dużego ok 5m więc bardzo drogi ... świdośliwy na razie małe ... następna dostawa w połowie marca ... aaa i będzie na pewno wystawiał się w Poznaniu
no Renata zapodaj fotki, ja tez tęsknie za Twoim ogrodem a wizytówki nie masz niedobra kobieto..może jakiś przegląd jak u Małgosi albo porównania jak u Polinki??
nie mam, nawet nie szukałam bo chcemy z dziewczynkami na wakacje jechać, moze potem koło października jakis last minute ale to nawet teraz nie planuje jakoś na 100% bo jak popłynę ogrodowo to abym tylko do gara miała co włozyć
Aniu mi tez sie podoba a jak z czasem tło przy siatce dosadzisz to będzie już wypas!
Kasia a z czym ma sąsiad połączone te the fairy? dobrze słyszałam że jedynym minusem tych róz jest stosunkowo późny start?jak myślicie?