AnnaCh
22:30, 04 lut 2016

Poszłam Jasia położyć i podszykować obiad na jutro, a tu u mnie taki ruch 
Tylko u mnie na tym słupie nie ma żadnych kabli, u nas wszystko idzie pod ziemią, to jest tylko latarnia i podejrzewam, że jakby zarosło, to nie byłoby się komu tym zająć. Żarówek też nie wymieniają, bo to latarnie ledowe
Ewo, myślałam o jakimś pnączu, ale póki nie mam ogrodzenia takiego na tip top, to nie chcę nic co potem może być zepsute.
O! Jednoroczne jak najbardziej
Mam nadzieję, że i u mnie The Fairy da popis
Fajnie, że jeszcze komuś się podoba
Tak właśnie myślę, że jak kiedyś będzie tło, to będzie super, a póki co mam nadzieję, że mnie The Fairy będą zachwycać 
Miro, cisy właśnie mam po drugiej stronie furtki i też o nich myślałam, ale to jeszcze nie w tym roku chyba. Cieszę się, że tak zachwalasz te róże, mam nadzieję, że nawet u takiej amatorki jak ja dadzą radę
Jeżeli mogłabyś wstawić fotki, właśnie z różnych pór roku, to byłabym bardzo wdzięczna 
Wiesz Kamilko, ja mam trochę taką romantyczną duszę i te róże z lawendą po prostu do mnie pasują. Jakoś nie mogę się im oprzeć i muszę je tam mieć
A z czasem zrobię im zimnozielony ekran w tym pasku przy płocie 
To prawda, mam 12 krzaczków i nie narzekam na jej wygląd

Tylko u mnie na tym słupie nie ma żadnych kabli, u nas wszystko idzie pod ziemią, to jest tylko latarnia i podejrzewam, że jakby zarosło, to nie byłoby się komu tym zająć. Żarówek też nie wymieniają, bo to latarnie ledowe

Ewo, myślałam o jakimś pnączu, ale póki nie mam ogrodzenia takiego na tip top, to nie chcę nic co potem może być zepsute.
O! Jednoroczne jak najbardziej

Mam nadzieję, że i u mnie The Fairy da popis

Fajnie, że jeszcze komuś się podoba

Miro, cisy właśnie mam po drugiej stronie furtki i też o nich myślałam, ale to jeszcze nie w tym roku chyba. Cieszę się, że tak zachwalasz te róże, mam nadzieję, że nawet u takiej amatorki jak ja dadzą radę

Wiesz Kamilko, ja mam trochę taką romantyczną duszę i te róże z lawendą po prostu do mnie pasują. Jakoś nie mogę się im oprzeć i muszę je tam mieć

To prawda, mam 12 krzaczków i nie narzekam na jej wygląd