Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem
20:52, 31 paź 2015
Hop hop, pogoda dla Twojej trawki w sam raz - macham
Ola, chciałabym zobaczy kiedyś Twój ogrod w "Mai w ogrodzie"
Hello, rzadko teraz bywasz, mam nadzieje, ze nauka Cie calkiem nie przytloczyla i choc na forum Cie mniej to dla ogrodu troche czasu masz
Pieknie ogrodowi w tej mgielce.
A roze jakie niesamowite, ma byc jeszcze 10 dni ciepla, jak tak dalej pojdzie to beda Ci do swiat kwitly
Edyta - na foto nie ma żadnego rozsączania. W ziemi są dwa zbiorniki, gdzie ścieki są kolejno oczyszczane przez bakterie. Następnie woda jest odprowadzana zakopaną rurą na koniec ogrodu, gdzie jest ogromny dół, w którym ma ona zanikać. To również inwestycja gminna, z naszym 20% udziałem![]()
Pewnie z programu Prosument te ogniwa, a co to za technologia oczyszczalni ze tyle tych wieczek widac, masz tam jakies rozsaczanie w gruncie?
Kapitalna ta rabata z berberysami - z daleka w słońcu to musi wyglądać jakby się paliło
Lubię berberysy w jesiennych barwach.
Może to ostatnie podrygi jesieni, ale jakie piękne u Ciebie! Wszystko się ładnie przebarwiło, nic tylko delektować się tymi oostatnimi momentami w kolorach.
Heh, kwiatuchy piękne pokazujesz
Tak coś czułam, że z berberysami tak będzie...
Nie masz litości
Superowe!
Grabowa jest the best, tym bardziej, że w pamięci mam jeszcze modrzewie.
Piękny ogród!
a tu dalej ładnie ... ehhhhhh jakaś folia czy parawany nad ogródkiem rozłożone, że ani listka, ani zżółkniętego zdziebełka?!?!?!