Kasya – już biegnę….
yolka – czy ładnie… to rzecz gustu, ale na pewno szybko - w 24 godziny umeblowane całe mieszkanie
Krys – Krysiu, znalazłam namiary na zegar….wysyłam na priv
anna_t – Aniu, architekt wnętrz to super zawód. Jeśli uważasz, że to jest to co chcesz robić w życiu to…goń swoje przeznaczenie i idź na architekturę !!! Póki jesteś młoda zaocznie dasz radę…potem będzie za późno, nie będzie ci się chciało i będziesz żałowała. Albo chociaż jakieś studium dekoratorstwa wnętrz…na pewno przyda ci się w życiu, jak nie zawodowym to prywatnym.
Zastanów się , pomyśl…może warto!
Ja nigdy nie żałowałam, że poszłam w tym kierunku. Praca przy komputerze – zawsze lubiłam; planowanie, projektowanie, zabawa kolorami – moja pasja; targi, wystawy, zakupy w sklepach budowlanych, meblowych i z dodatkami dekoracyjnymi - sama przyjemność.
popcorn – ha, ha …dobre….dużych mrozów!!! Przypominam ci , że rozmawiamy o hortensjach które rosną w Holandii…tam mrozów prawie nie ma, ewentualnie niewielki śnieżek i temperatura w okolicy zera.
A z tym zakupem nasion to nie ma sprawy…pojadę w marcu na tydzień i na pewno będę częstym gościem niejednego centrum ogrodniczego….zobaczę co tam mają i kupię.
Margarete – Małgoś, na potrzeby i możliwości moje pierworodnego ten ogródek jest i tak za duży. Muszę wymyślić takie rośliny, żeby nic nie musiał przy nich robić…w przeciwnym razie na marne moja praca.