Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Basilikum 19:13, 30 sty 2016

szklarenke taka tez mam od trzech lat i super sie sprawdza.
U nas sa w kazdym ogrodniczym do kupienia. Ja sieje pomidory, papryke, czysami ziola jakies.
Basilikum 19:18, 30 sty 2016

roze w koperku widzialas u Hani
ja tez mialam ale koper byl maly, mialam go wszedzie
kosolka 19:23, 30 sty 2016

Sałatę wysiewam do gruntu, rośnie bez problemu. I zwykła masłowa i krucha. Wydaje mi się ze szkoda miejsca w doniczkach w domu
Por i seler chyba lepiej kupić sadzonki według mnie.
Ja tylko pomidory wysiewałam w domu.

No własnie, wszędzie temat wysiewów, a tu już pora się zbliża. Musze kupić ziemię Nasiona mam
anna_t 19:25, 30 sty 2016

Ewa masz może na wątku gdzieś opisane jakie masz róże?
AnnaCh 19:32, 30 sty 2016

Dymki sobie też trochę posadź obok marchwi
amelia_b 19:57, 30 sty 2016

Oj Ewciu zdrówka dla córci życzę,mam nadzieję że już lepiej? Ja w domu sałatę i pomidorki,na targu kupuje sadzonki porów i selera,reszta do ogrodu,z reguły wcześnie i cały ogród odkrywamy włókniną,a ogórki mają małe foliaczki
Anda 20:01, 30 sty 2016

Kasiek, Iza, zastanowię się na koperkowymi różami U Hani muszę się za tą kombinacją rozejrzeć.

Ola, może wysieje trochę tak, a trochę tak. Zobaczymy, jaka będzie różnica.

AnnaT, muszę poszukać, bo nie wiem gdzie dokładnie, gdzieś latem je pokazywałam

Aniu, cebulkę tak, będę sadzić naprzemiennie z marchewką, dzięki

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 20:04, 30 sty 2016

amelia_b napisał(a)
Oj Ewciu zdrówka dla córci życzę,mam nadzieję że już lepiej? Ja w domu sałatę i pomidorki,na targu kupuje sadzonki porów i selera,reszta do ogrodu,z reguły wcześnie i cały ogród odkrywamy włókniną,a ogórki mają małe foliaczki

Amelko, dzięki bardzo, córcia lepiej, ale strasznie markotna dzisiaj i chyba już nawet zasnęła.

Na pora i selera nie mam już miejsca. Ogórki będą musiały sobie u mnie radzić bez folii. Muszę je tylko jakoś do góry podwiązywać. Dzięki za informacje
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Basilikum 20:06, 30 sty 2016

a czosnek to sie jesienia sadzi, nie wiem czy sa tez wiosenne odmiany. Ja nie sadze, bo moj M nie lubi wiec nie jadamy, ja sie tez odzwyczailam.
Anda 20:18, 30 sty 2016

Basilikum napisał(a)
a czosnek to sie jesienia sadzi, nie wiem czy sa tez wiosenne odmiany. Ja nie sadze, bo moj M nie lubi wiec nie jadamy, ja sie tez odzwyczailam.

Muszę zrobić recherche na ten temat
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies