Sebek nie gadaj że masz tani płaszcz , a w Janinie tulipki wykupione i nie wiem czy warte bo są na bank jednoroczne - w przyszłym roku kupisz , wcale się nie dziwię że nie kupujesz jak Cię nie ma - no ale to studencka dola
Jak patrzę na Twoje cebule to aż się dziwię, że ostatnio znów klęczałem przy tulipanach w Janinie i nie wziąłem ani jednej torebki Twardy jestem - i może nawet dzięki temu mam nowy płaszcz, bo na cebule kasa nie poszła
Mój ogród wygląda też w tm roku źle... Ale trudno - i tak go nie widzę
Oczy mi wyszły na wierzch - stworzyłaś wspaniałe miejsce Szkoda, że tak rzadko teraz z nami jesteś, ale pewnie realny świat mocno Cię obsorbuje - na wirtualny czasu brakuje
Sebek dokładnie to samo napisałam Gosi Zresztą nie chce mi się już kopać poczekam do wiosny. Przypięłam sobie nawet piny od ciebiejako inspirację. Najgorzej,że jak wykopywałam tulipany to sobie nie wszystkie opisałam kolorystycznie no i masz.. będę teraz miała plamki kolorystyczne
Pewnie wszytko wykupione Juz właściwie jest po sezonie, wiec ja bym się cudów nie spodziewał, bo szkółki pewnie nowego materiału juz nie sprowadza Sezon na choinki się już chyba zaczął
Jak pisalem wcześniej każdy z nas jest inny Na forum mamy tylko jeden wątek wnetrzowisko, ale obserwując swoj wątek od paru dni stwierdzam, że nowy dział by się przydał Tylko do którego chętniej byśmy zaglądali? Pewnie pora roku byłaby wyznacznikiem
Mi się wszystko podoba oprócz tych sweterków w guziczki nie lubię tego u facetów. Swoja drogą jacy przystojni i zgrabniaści ci panowie na fotkach.
Zaliczyłam też rozmowy aby przekonać mojego chłopaka do zakupu mokasynów ale on jest strasznie uparty i mu się nie podobają (pedalskie) i nie kupi. Często toczymy walki na zakupach i dyskusje w przymierzalniach hahah
Sebek z Danusią jakimś szyfrem tu piszą
Ja przychylam się do Małgosika z pytaniem o serial
Pozdrowienia zostawiam.
Dereń ślicznie się przebarwia. Mam w doniczce dwie sadzonki i nie wiem, gdzie posadzić, aby ładnie się eksponował jesienią