Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Typografia ogrodu 23:57, 08 paź 2015

Do góry
Różnica między mną, a Filipem jest taka, że się odzywa rzadko i na temat, a ja odwrotnie

Ale nowa rabata super
Ogrodowy spektakl trwa ... 23:54, 08 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Jak patrzę na Twoje cebule to aż się dziwię, że ostatnio znów klęczałem przy tulipanach w Janinie i nie wziąłem ani jednej torebki Twardy jestem - i może nawet dzięki temu mam nowy płaszcz, bo na cebule kasa nie poszła

Mój ogród wygląda też w tm roku źle... Ale trudno - i tak go nie widzę

Sebek nie gadaj że masz tani płaszcz , a w Janinie tulipki wykupione i nie wiem czy warte bo są na bank jednoroczne - w przyszłym roku kupisz , wcale się nie dziwię że nie kupujesz jak Cię nie ma - no ale to studencka dola

pozdr
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 23:48, 08 paź 2015

Do góry
Uwiebiam ogrody spowite mgłą Twój zachwyca w każdym wydaniu
Ogrodowy spektakl trwa ... 23:47, 08 paź 2015

Do góry
Jak patrzę na Twoje cebule to aż się dziwię, że ostatnio znów klęczałem przy tulipanach w Janinie i nie wziąłem ani jednej torebki Twardy jestem - i może nawet dzięki temu mam nowy płaszcz, bo na cebule kasa nie poszła

Mój ogród wygląda też w tm roku źle... Ale trudno - i tak go nie widzę
Ogród Sylwii od początku cz.II 23:43, 08 paź 2015

Do góry
Oczy mi wyszły na wierzch - stworzyłaś wspaniałe miejsce Szkoda, że tak rzadko teraz z nami jesteś, ale pewnie realny świat mocno Cię obsorbuje - na wirtualny czasu brakuje

Macham mocno!
Typografia ogrodu 21:43, 08 paź 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Bardzo Sebek dziekuje. Na to doginanie galezi z nizszego pietra bym nie wpadla.ale.to chyba ostateczna metoda.okulizacji w zyciu nie robilam ale jakby trzeba bylo to zawsze jest ten pierwszy raz licze jeszcze na.to.ze.grusza sama wypusci w tym miejscu pąk.juz wlasciwie to raz zrobila ale niestety zasechl.

FILIP kochana
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:27, 08 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Pewnie wszytko wykupione Juz właściwie jest po sezonie, wiec ja bym się cudów nie spodziewał, bo szkółki pewnie nowego materiału już nie sprowadza Sezon na choinki się już chyba zaczął

Sebek dokładnie to samo napisałam Gosi Zresztą nie chce mi się już kopać poczekam do wiosny. Przypięłam sobie nawet piny od ciebiejako inspirację. Najgorzej,że jak wykopywałam tulipany to sobie nie wszystkie opisałam kolorystycznie no i masz.. będę teraz miała plamki kolorystyczne
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:48, 08 paź 2015

Do góry
abiko napisał(a)
Seba nie uwierzysz ale u ans prawie traw w szkółkach nie ma, ja nie wiem dlaczego śląskie szkółki nie mają tego problemui rabata różano-trawiasta stoi..

Pewnie wszytko wykupione Juz właściwie jest po sezonie, wiec ja bym się cudów nie spodziewał, bo szkółki pewnie nowego materiału juz nie sprowadza Sezon na choinki się już chyba zaczął
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:39, 08 paź 2015

Do góry

eee_taam napisał(a)

byłam w takim hotelu czarna ściana ..obok ściana w czarnobiałe paseczki ...a reszta białe lub naturalna cegła ...dobrze to wygladało ...ale czy do domu też by było dobre ...to nie jestem przekonana ....ja jednak z tych co kolorowe jarmarki lubią

Filemon24 napisał(a)
a ja znowu lubię jasne wnętrza, odbijające światło podłogi i w ogóle bling bling

Jak pisalem wcześniej każdy z nas jest inny Na forum mamy tylko jeden wątek wnetrzowisko, ale obserwując swoj wątek od paru dni stwierdzam, że nowy dział by się przydał Tylko do którego chętniej byśmy zaglądali? Pewnie pora roku byłaby wyznacznikiem
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:33, 08 paź 2015

Do góry
Filemon24 napisał(a)

Mi się wszystko podoba oprócz tych sweterków w guziczki nie lubię tego u facetów. Swoja drogą jacy przystojni i zgrabniaści ci panowie na fotkach.
Zaliczyłam też rozmowy aby przekonać mojego chłopaka do zakupu mokasynów ale on jest strasznie uparty i mu się nie podobają (pedalskie) i nie kupi. Często toczymy walki na zakupach i dyskusje w przymierzalniach hahah

Mokasynów tez nie włożę Raz miałem cos podobnego do tego typu butów i wywaliłem

PS - jak obserwuje niektóre pary w sklepach to tylko uśmiecham się do siebie w myślach
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:28, 08 paź 2015

Do góry
Filemon24 napisał(a)
Mnie tam i tak nic nie przekona do czarnej ściany

Nigdy nie mów nigdy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:27, 08 paź 2015

Do góry
kasia_w napisał(a)
Sebku Twoje "krzaki: są jak najbardziej na miejscu w tych kolorystycznych dywagacjach. Mnie zauroczyła ich kolorystyczna przemiana- od zimnych fioletów, przez błękity aż po ciepłe różowo rude odcienie jesieni. A to wszystko na jednej rabacie. I co lepsze- to wszystko gra i to jak niezła orkiestra, która rozwija temat muzyczny, tak jak ty barwy rabaty.
He he jakie skojarzenia, nie mogę...

Co do ścian- malowałam córce ścianę na czarno (farba tablicowa) w pokoju niemal białym, białe meble, jasne podłogi, kilka tkanin i dodatków w czystych mocnych kolorach, Jesteśmy zachwyceni efektem.czerń nie zmniejsza pomieszczeń, lecz oddala- czyli pokój poprzez tę czarną ścianę zyskał głębię.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4510-maly-ogrod-kasi?page=172

Ja uwielbiam czarne elementy we wnętrzu, ale u kogoś Nie znioslbym codziennego latania ze ścierką

Twój opis mojego bałaganu roślinnego aż mnie zachwycił
Ogród do odświeżenia 10:52, 08 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Przez Wasze rozmowy zjadlem nimm2...

Sebek, o tej porze słodycze? No fiesz?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 07:44, 08 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Zapraszam
https://pl.pinterest.com/sebastiancholew/lookbook/

Pinsuję to, co mogę skleić z tego co mam w szafie Lub to co koniecznie musi się w tej szafie znaleźć

Mi się wszystko podoba oprócz tych sweterków w guziczki nie lubię tego u facetów. Swoja drogą jacy przystojni i zgrabniaści ci panowie na fotkach.
Zaliczyłam też rozmowy aby przekonać mojego chłopaka do zakupu mokasynów ale on jest strasznie uparty i mu się nie podobają (pedalskie) i nie kupi. Często toczymy walki na zakupach i dyskusje w przymierzalniach hahah
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 23:19, 07 paź 2015

Do góry
Sebek z Danusią jakimś szyfrem tu piszą
Ja przychylam się do Małgosika z pytaniem o serial
Pozdrowienia zostawiam.
Dereń ślicznie się przebarwia. Mam w doniczce dwie sadzonki i nie wiem, gdzie posadzić, aby ładnie się eksponował jesienią
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 22:31, 07 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Spokojnie Liście na wiosnę są zazwyczaj zmasakrowane przez śnieg, ale szafirki zawsze zakwitają... Któraś z dziewczyn pisała, że wycina re liście i kwiaty ma, bo cebula zdążyła się "najeść" jesienią Na wiosnę chyba tak spróbuję

dzięki za odpowiedź.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:56, 07 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Witaj Madziu na forum Pasja jak pasja, przynajmniej ja tak uważam, bo to jedna z wielu

Te targi były na Klimeckiego, w Chemobudowie. Ale bylem raz i więcej nie pojechałem, bo większość oferowanego wtedy tam asortymentu była dostępna wszędzie

Macham

Dziękuję i macham do Ciebie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 21:43, 07 paź 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Czy kormorany odlatują do ciepłych krajów?

Były kilka lat temu Ale ślady są po dzień dzisiejszy
Tu ma być ogród :) 21:41, 07 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Twoja ażurowa pergola za każdym razem mnie zachwyca

Też ją lubię
Były obawy jak jej dostawienie wpłynie na bryłę domu, ale myślę, że wyszło na plus.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 21:41, 07 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Danusiu, jesteś mistrzynią w dobieraniu roślin - takie nieoczywiste zestawienie, a wprost powala pod każdym względem

Czekam na znak

Czy kormorany odlatują do ciepłych krajów?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies