Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 21:32, 02 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
ale są efekty

Ale słabe, mnie nie zadowalają...dążę do takiego końcowego stanu, żebym nie musiała za bardzo później mieszać... a na razie tylko mieszam
Dominika11 21:34, 02 paź 2015

spokojnie, pomieszasz trochę i będzie git - trzymam kciukasy
JulkAd 23:04, 03 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
spokojnie, pomieszasz trochę i będzie git - trzymam kciukasy

Dominika tylko mieszanie męczy ...bo z łopatą i workiem ziemi ganiam
gierczusia 13:24, 04 paź 2015

JulkAd napisał(a)

Ale słabe, mnie nie zadowalają...dążę do takiego końcowego stanu, żebym nie musiała za bardzo później mieszać... a na razie tylko mieszam

Juleczko a to jest taki..hmmmm..końcowy stan ???? Bo ja mam wrażenie ,że nie..

Tak czytam o włączaniu drzewa w rabatę...ciekawam czy się przekonałaś do prostych lińi...aaaaaa.....

Za przetacznika trzymam kciuki..już nie będę pisać , jak ja na niego przeklinam moźe u Ciebie będzie grzeczny w każdym razie..na mączniaka uważaj i sadź w słoneczku

Te jeżówki green jewel...ja pinkolę..są normalnie pikne już tu biegam jak dziiiika z myślą , gdzie by je wetknąć cena też czytałam świetna w Kalsku była a źe kur nie obfociłaś...nooo fieszzzzz, foch pl

Zazdraszczam spotkania z Kasikiem , po Waszych opowieściach o ciastkach swego chopa do sklepu wysłałam po nutellę ,źeby ciacho upiec , bo moje ślinianki już nie wytrzymywały

Ściskam moooocnoooo
JulkAd 20:05, 04 paź 2015

gierczusia napisał(a)

Juleczko a to jest taki..hmmmm..końcowy stan ???? Bo ja mam wrażenie ,że nie..

Tak czytam o włączaniu drzewa w rabatę...ciekawam czy się przekonałaś do prostych lińi...aaaaaa.....

Za przetacznika trzymam kciuki..już nie będę pisać , jak ja na niego przeklinam moźe u Ciebie będzie grzeczny w każdym razie..na mączniaka uważaj i sadź w słoneczku

Te jeżówki green jewel...ja pinkolę..są normalnie pikne już tu biegam jak dziiiika z myślą , gdzie by je wetknąć cena też czytałam świetna w Kalsku była a źe kur nie obfociłaś...nooo fieszzzzz, foch pl

Zazdraszczam spotkania z Kasikiem , po Waszych opowieściach o ciastkach swego chopa do sklepu wysłałam po nutellę ,źeby ciacho upiec , bo moje ślinianki już nie wytrzymywały

Ściskam moooocnoooo

Elu kochana, no nie wiem cały czas co z tym drzewem, bo ja nie mam nic przeciwko prostym liniom, ale niech mi ktoś je wytyczy, bo nie mam zielonego pojęcia jak je u siebie zrobić...
I Ty mnie tym przetacznikiem straszysz?...buu, najwyżej wyciepię i zamienię na szałwię w przyszłym roku...nie odpuszczę...mączniaka mi złapał floks od Gosi, ale dopiero jak noce chłodne były...

Kur nie obfociłam, ale Kondzio ma takie to wiesz jak wyglądają, ale i królikom zdjęć nie zrobiłam, a to giganty były warte pokazania i tego żałuję najbardziej

A spotkanie to i Ty fajne miałaś...ale faktycznie spotkanie ważniejsze od zakupów...a smaku ciasta Grzesia nie da się opisać...mmmmiodzio...prosto z piekarnika, ciepluchny i przepyszny

Odściskuję
malgorzata_s... 20:11, 04 paź 2015

Jula Wy zaś o pysznościach? Głodna się zrobiłam Buziaki
JulkAd 21:12, 04 paź 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jula Wy zaś o pysznościach? Głodna się zrobiłam Buziaki

Sama spróbujesz zapewne...ja do ZG dojedziesz...cierpliwością się wykaż
Sebek 23:23, 05 paź 2015

Przez Wasze rozmowy zjadlem nimm2...
Milka 10:21, 07 paź 2015

JulkAd napisał(a)

Irenko zgodę na poszerzenie mam, ale mam kłopot z wytyczeniem linii rabat. Chcę proporcje zachować pomiędzy lewą i prawą stroną.

Wystraszyłaś mnie z tym przetacznikiem.... hm...może nie będzie tak źle

Nie musi być źle, kazyemu inaczej rośnie, u mnie w 3 miejscach się nie sprawdził, więc się pożegnaliśmy

Jak to nie wiesz, jak linie wytyczyć???
JulkAd 10:52, 08 paź 2015

Sebek napisał(a)
Przez Wasze rozmowy zjadlem nimm2...

Sebek, o tej porze słodycze? No fiesz?