Biały domek Fajnie go nazwałaś! Podoba mi się
Malowanie jest super, uwielbiam pędzel w dłoni
Pochwal się swoimi nowościami
Buczek Tricolor będzie miał u ciebie super, ciekawe w którym miejscu go planujesz?
U Galgasi rozwiązała się zagadka trawy rosnącej na garażowej. Czeka mnie teraz mała rewolucja. Muszę podzielić tę, która z pewnością jest turzycą pagórkowatą, a pozbyć się tej, która ją udaje. Listki mają identyczne,ale ta NN wypuszcza rozłogi. Cała trawka traci swój piękny fontannowy pokrój. Dobrze, że obie nie korzenia się głęboko.
I takie tamy z serii w słońcu i w cieniu.
Informacja dla Mrokasi, jeśli czyta. Krzak po lewej stronie zdjęcia to ketmia.
Dziś odpoczywałam na terenie Parku Dendrologicznego w Przelewicach i okolicach pogoda dopisała,pyszna rybka na obiad nad brzegiem jeziora i oderwanie się od codzienności wśród pięknej natury
Po 20 latach pora na zmiany, z ciemnej drewutni jest jasna. Już mi główka paruje czym obsadzę
Na razie kończę łącznik koło glediczji. Będzie nudno bo tak samo jak pod glediczją. Ta moja symetria mnie prześladuje
Już sobie wyobrażam jak pięknie będzie wyglądać to poletko irysów. Bardzo je lubię w takiej ilości. Ciekawi mnie też kocimiętka kubańska. Miałaś ją w tamtym roku? Masz zdjęcia?
Bożenko mam cały wolny weekend od piątku ….i co....pogoda do bani niestety ….a tyle miałam planów -trudno -zrobię ,kiedy indziej
dziękuję za komplementy
Gosiu to jakaś pnąca -albo Eden rose,albo nie wiem jaka nawet szukałam po zamówieniu -nie mogę znaleźć -pewnie ,jak zakwitnie -to będzie łatwiej rozpoznać
Buziaki
Sylwuś cieszę się ogromnieeee bardzo Ci dziękuję
hihi -może do tego czasu wykopię większe oczko
Buziaki
Asia ja już mam dość tego deszczu -wysyłam ,go do Ciebie -wczoraj od południa jak zaczęło lać ,to nie może skończyć ….a jak na złość cały weekend od piątku mam wolne ….
Róża …..nie mogę się doczekać jej rozkwitu
ta też przy domku jest mocno zapączkowana
Dziękuję Monia
War Paint to cudna hosta.
Czasami mozna ja gdzieś znaleść.
Ja swoją w jakiejs szkółce kupowałam.
Oj tak warzywnik rośnie,
Ale ciepełka i słoneczka trzeba więcej
Dziękuję i ja pozdrawiam
Ciesze się, że się podoba, zapewne Calsap chodz, inne też mają plamki, dziś są umęczone od deszczu ale za to dobrze się napiły z czego się ciesze. Leje cały dzień. Jak zaświeci słonko to zaraz będą róze. Pozdrawiam i kibicuję Ci jak tworzysz to miejsce na trudnym terenie.