Sebek to chodzi mi po głowie od ostatniego Cheslea
Żałuj, ze Cie nie było Magda była w świetnej formie, ale do konca pazdziernika nie moge pokazywac fotek...
dzięki Kochani. Irenko, chyba będą przed domem stać, albo w altance. Sebek, ale spostrzegawczy jesteś...faktycznie stół ma czarne nogi. Zrobiony ze starej maszyny do szycia
Ale miałam dziś koszmarny sen....zabrakło dla mnie bukszpanów na plantacji
Uff ulżyło mi ... bo nie dałabym rady tak wszystkich cebul posadzić na milimetry ... powiem więcej to jest fizyczną niemożliwością!!! Jest nadzieja, że nie będę się tym tak stresować
Ale profesjonalnie podchodzisz do tych cebul - ja wciskam w ziemię cebulę i tyle Głębokości sadzenia nie pilnuję - jak mała cebula to wyżej, jak sadzę czosnki czy hiacynty to sadzę głębiej... Nigdy wg instrukcji
Ok. Nie ma problemu. Farba super, w dodatku wodna. Tylko trzeba doczytac czy zda egzamin na drzwiach zewnętrznych. Pytaj jak będziesz miał malować, pomogę jeśli będę potrafił.
Ostatnio też zajmuje się konserwacja mebla ale o tym niedługo na moim wątku, muszę tylko skończyć
Marta, nie wiem czy to Ty czy ktoś inny, ale pamiętam jakąś inspirację navy ze złotem - coś pięknego! Z innym kolorem złote dodatki mogłyby wyglądać kiczowato, ale ten granat nadaje wnętrzu wyszukanej elegancji - no mniam!
Ja teraz spróbuję poskakać po wątkach, choć powieki już mi lekko spadają Jednak ciągle licze na Twój wielki powrót na forum, na razie tylko kibicuję byś rozwiała chmury nad Tobą wiszące
Mycie TV nie należy do mouch ulubionych zajęć - te zakamarki, grrrr - tylko odkurzacz daje radę Ale czasem coś oglądnę, np. dziś Top model obejrzałem, by się odmóżdzyć
Wg mnie turkus mimo, ze należy do zimnych barw wcale taki nie jest A do beżów i brązów pasuje idealnie Czy już wspominałem jak bardzo uwiebiam nasze rozmowy na tematy nieogrodowe?