Wg mnie turkus mimo, ze należy do zimnych barw wcale taki nie jest A do beżów i brązów pasuje idealnie Czy już wspominałem jak bardzo uwiebiam nasze rozmowy na tematy nieogrodowe?
Mycie TV nie należy do mouch ulubionych zajęć - te zakamarki, grrrr - tylko odkurzacz daje radę Ale czasem coś oglądnę, np. dziś Top model obejrzałem, by się odmóżdzyć
Marta, nie wiem czy to Ty czy ktoś inny, ale pamiętam jakąś inspirację navy ze złotem - coś pięknego! Z innym kolorem złote dodatki mogłyby wyglądać kiczowato, ale ten granat nadaje wnętrzu wyszukanej elegancji - no mniam!
Ja teraz spróbuję poskakać po wątkach, choć powieki już mi lekko spadają Jednak ciągle licze na Twój wielki powrót na forum, na razie tylko kibicuję byś rozwiała chmury nad Tobą wiszące
Ok. Nie ma problemu. Farba super, w dodatku wodna. Tylko trzeba doczytac czy zda egzamin na drzwiach zewnętrznych. Pytaj jak będziesz miał malować, pomogę jeśli będę potrafił.
Ostatnio też zajmuje się konserwacja mebla ale o tym niedługo na moim wątku, muszę tylko skończyć
Sebku, poczytałam, pooglądałam, spotkań zazdroszczę, zarośnięte drzwi, a raczej komentarz sąsiada, mnie rozbawiły, a malowanie ich na kolor niebieski tylko i wyłącznie spowodowało skojarzenie z książką Szczygielskiego za niebieskimi drzwiami ale tak jak Madżenka niebieskim drzwiom mówię nie, ale oczywiście u mnie u siebie rób jak uważasz
Zapytam swojego chłopaka jaką farbą pomalować drzwi by nie złaziła jeśli chodzi o wnętrza to napatrzę się na te realizację projektantów wszystko za kupę forsy ( chłopak mi robi zdjęcia jak jest na montażach )
i szczerze to często rewelacji nie ma a kasy to kosztuje.... w kolorach króluje tylko biały, biały, biały no i biały czasem czarny. Szczerze to mam wrażenie , że projektanci idą taśmową kuchnia biała jak w laboratorium hehe mi tam się to nie podoba. Chociaż ostatnio widziałam kuchnie w kolorze czerwonym (kolor identyczny jak krew)z czarnym blatem no dziwnie to wyglądało