Do ściółkowania rh.
A hakone z jarzmianką? I jeszcze mam pytanie o wymiary tej donicy: dł, szer, wys
Długo masz tego fiskarsa? często musisz ostrzyć?
a moja już zaczyna się przebarwiać więc może to nie beni kaze
Nad zieloną hakone pomyślę rzeczywiście , tam z tyłu rośnie runianka ale hakone będzie lepsza, może albostriata? Ale chciałabym tam zostawić bergenię i te bodziszki. Hakone z bodziszkami będzie grała? Jeśli tak to wtedy już bez silverów, prawda?
Kiedy wyznaczałam linie rabat odcinałam darń najzwyklejszym nożem do kantów romanik za 30zł teraz nie robię kantów, przycinam tylko wąsy http://www.floks.pl/img/products/26/2/2_max.jpg Cięcie kantów typowym nożem to nie dla mnie, co chwile poszerza się rabaty, latanie ze sznurkiem, u mnie dodatkowo mieszkają turkucie i ładnie nigdy nie będzie. Docelowo wszędzie mają być obrzeża
zielone są, jeszcze się nie przebarwiają
Czekamy na foty
Małgosiu Poczytałam o twoim problemie z drzewem... i trzymam kciuki żeby się udało je uratować
Asia co Ty gadasz ... wychuchany to nie wszystko ... cenniejszy z potencjałem ... taki jak Twój Jak Cię znam pracusiu to za dwa lata nie dość że będzie w całości zaaranżowany to jeszcze wychuchany
Ależ Ci zazdroszczę tej drogi .....
Zrobię-jaką fotę to pokażę Z tymi głazami to ciężka sprawa-dosłownie...przesunąć ciężko
Reniu mnie też było bardzo miło . Jak wróciliśmy to stwierdziłam ,że nie wpuszczam nikogo do ogrodu w najbliższej 5-cio latce ,znaczy się póki nie ogarnę tego co mam. Po wizycie w tak wychuchanym ogrodzie jak Twój wstyd mi swój pokazywać
Mój tata ode mnie odsadzał niedawno-żyją i moje i jego sadzonki
Bo tych planów na następny sezon jak zwykle mnóstwo no i rabata przdogrodzeniowa doszła bo chodniczek i droga już ułożone, i ogrodzenie do zrobienia (paskudny kamień wyrzucam, będzie wykończonę tynkiem elewacyjnym ...ufff dobrze, że tym paskudztwem nie zrobilismy całości i napędy do bram do zamotnowania i kostka do ułożenia
Ależ areał!!! Jest potencjał!!! Po prawo zawsze możesz w przyszłości zrobić przerywniki w trawniku trawiaste są takim pewnikiem, który doda lekkości ogrodowi Nawet tutaj po prawo możesz w przyszlości powtórzyć brzozy
Dziewczyny dziękuję serdecznie za opinie Jednogłośnie kulki ocalone Teraz tylko czekam na bergenię ...
Ja wertykulacji jesiennej nie robię ale trawnik zamierzam zasilić teraz nawozem jesiennym ... przegapiłam wczorajszy dzień a był idealny na nawożenie bo dziś pada ale miałam ważniejszą sprawę do załatwienia - po graby pojechałam Pozdrawiam KAsiu