Tak sobie wędruję po Twoim, Bożenko ogrodzie, napotykając innych zwiedzających i co kogo spotkam, to sie usmiecham. Do gości, ale głównie do do Ciebie Bo niemal każdy z odwiedzjących Cię gości na nowo uświadamia mi, jak bardzo uwrażliwiłaś nas wszystkich swoim postrzeganiem natury - wszyscy motylki fotografujemy
Dziękuję za odwiedziony Teresko to obok to turzyca carex evergold. Do ogrodu też rozmnażam
Tak na rowery wymarzone mam tereny tzn. do wszystkiego do idealne miejsce. Tu się porostu czuje że żyje
Moniko, ktoś z Gdańska w wątku "Przyjmę" pisze, że ma do oddania duze, stare okazy roślin. Nie pisze, jakich, ale pomyślałam o Tobie, bo pisze też, że sam nie wykopie - znaczy, ktoś z pobliża musiałby to być
Skoro stare, to może wartościowe?
Wpadłam, zeby o to leczenie powojników zapytać, ale odpowiedź już mam - dostały podlewanie Previcurem. I dobrze, nie ma na co czekać
Mojego gąszcza nie wycinam, postanowione! podkrzesałam jedynie tuje, i teraz boję się je pokazać je publicznie
No, kochana, toż z ciebie ogrodnik pełną przez duże "O" Takie udane rozmnażanie, no, podziwiam A to obok to zielistka?
Mieszkasz w pięknym miejscu.
Kilka lat temu objeżdzilismy z M. Roztocze na rowerach. Cudne tereny, a na rowery - wymarzone I przejeżdzalismy też przez Susiec!
Rany, Bajsza, jakie Ty cudne zdjęcia robisz
Niby zwykłe kwiaty, a ogladam i podziwiam jak ósmy cud świata
Zazdraszcza umiejętności i wrażliwości
Idę jeszcze raz ponapawać się tym pięknem....
Jaki ten świat mały Znam ten dom pamiętam czasy, kiedy go jeszcze nie było
Znam - bo wielokrotnie spływałam Biebrzą.
Jagłowo urokliwe bardzo, szczególnie od strony rzeki.