Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

siaaska 22:05, 22 lip 2012

Gosia ale miałyście super dzień dzisiaj i zakupki widzę udane Ja to pewnie nie umiałabym się ograniczyć ale portfel by mnie skutecznie przystopował
Ale Ci fajnie plan Kubusiowa (no dobra.... małej części) od samej Szefowej.... Czemu ja nie mieszkam gdzieś bliżej Warszawy...

Gosia zaglądniesz do mnie? Planuje zmiany na rabacie i nie mam pojęcia jak się za nią zabrać...
kaisog1 22:08, 22 lip 2012

Asia byłam u Ciebie Co do lawendy i rdestu się wypowiedziałam A chcessz tam bylinówkę głownie?
JulkAd 22:09, 22 lip 2012

No właśnie ja też zazdroszczę bliskości stolicy, a to dlatego, że będąc wczoraj w CO nie dostałam tego czego chciałam, buuu. A u Ciebie fakt zakupy udane, cała lista zakupiona?
siaaska 22:10, 22 lip 2012

Nie... bylinówkę nie... bo to przeogródek więc żeby za łyso nie było zimą... dlatego myślałam też o kulkach bukszpanowych...
kaisog1 22:12, 22 lip 2012

JulkAd napisał(a)
No właśnie ja też zazdroszczę bliskości stolicy, a to dlatego, że będąc wczoraj w CO nie dostałam tego czego chciałam, buuu. A u Ciebie fakt zakupy udane, cała lista zakupiona?

yyyyy ta moja lista się skończyć nie chce Głownie to były zakupy dla jednej z Forumowiczek Dla mła była Imperata i Carex
malwes 22:12, 22 lip 2012

Malgosiu, chciałam zapytać w którym centrum ogrodniczym byliście z Danusia? Bo po zdjęciach nie wyglada mi to na centrum ogrodnicze w Broniszach, Plantico przy Poznańskiej? Mieszkam niedaleko ale nie kojarzeni tam takich ładnych bylin.
BEATA_S 22:15, 22 lip 2012

Gardenarium napisał(a)
Oto wózek z cudami wyjątkowej urody

Szczerzę zęby Buziak
monitka 09:28, 23 lip 2012

Gosiu fantastyczny dzień miałaś. Zakupy w takim towarzystwie to sama radość nawet jak dla siebie mało kupiłaś o kawce na leżaczkach w Danusiowym ogródku to już nawet nie wspominam...

Projekt świetny jak każdy który spod ręki Danusi wychodzi o realizację jestem spokojna a później to tylko wycieczki do Kubusiowa będą zjeżdżały że to cudo podziwiać

Kiedy wyjeżdżacie? bo nie wiem jak z przesyłką kombinować.
Tess 12:53, 23 lip 2012

malwes napisał(a)
Malgosiu, chciałam zapytać w którym centrum ogrodniczym byliście z Danusia? Bo po zdjęciach nie wyglada mi to na centrum ogrodnicze w Broniszach, Plantico przy Poznańskiej? Mieszkam niedaleko ale nie kojarzeni tam takich ładnych bylin.

Zdecydowanie popieram prośbę Malwes. Gdzie te Bronisze????

To nie Plantico przy Poznańskiej, tam nie mają tak pięknych roślin (tylko wózki takie same są).

Wycofuję pytanie - doczytałam, że "przy okazji odwiedziłyście halę z antykami". Co oznacza, że byłyście na Giełdzie w Broniszach (tzw. Rynek Hurtowy) .
Nie miałam pojęcia, że tam jest jak w centrum ogrodniczym Gapiszon Trzeba więc zajrzeć tam
Milka 13:19, 23 lip 2012

Poszalałaś i fajnie plan w zycie wcielisz, będzie jeszcze fajniej, a łopatka cudna, nasz Danusia, to super dziewczyna