Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:59, 31 sty 2013

Do góry
Tess tego nie wiem, tylko z linka je znam, nawet zastanawiałam się czy nie kupić ich do środka do biura bo takie gładkie bardziej mi pasują...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:41, 31 sty 2013

Do góry
Tess napisał(a)
Dzięki Aniu. Marzą mi się gładkie, proste, prostokątne. Znalazłam, ale po pierwsze zbyt wąskie (23 cm po zewnętrznej stronie, nie ma miejsca na ocieplenie), a po drugie - cena, z którą nie wiem czy dam radę się oswoić

Teresko, no niestety.. ja też szukalam takich gładkich ale nie znalazłam...ostatnio Madżenka taki link zapodała z gładkimi ale one chyba raczej wąskie...
http://www.sklep-polnix.nazwa.pl/88012-donica-rynna-podstawkiem-p-37.html
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:37, 31 sty 2013

Do góry
dziękuję zavwszystkie ochy na temat pufki i Leona, pieszczocha Mój ulubiony kolor to czerwony może nie mam go tyle co Zeta czarnego, ale trochę mam, więc innej opcji kolorystycznj na pufę nie miałam a Leon na codzień pogina w czerwonej obroy bo widoczna z daleka, to tak na wypadek by ktoś go nie wziol za bezdomnego jak się wybierze na przechadzkę poza ogrodzenie Właśnie wrócił łazęga, brudny w błocie jak cie nie mogę
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:32, 31 sty 2013

Do góry
Tess napisał(a)
Aniu, pufa jest rewelacyjna!
I mówisz, że wygodna też.

Aniu, jeszcze jedno pytanie dotyczące donic - ich faktura gładka nie jest? To co widać (faktura ala łupek) to nie złudzenie, nie "rzucik w deseń"?

Teresko one nie są gładkie sa takie jak widać na focie, czyli delikatnie pofalowane, jak to Ewa określiła taki troche łupek
Kubusiowo 23:20, 31 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Gośka a czemu Ty tego zlotowiska np w lipcu nie zrobiłaś?

Bo lipiec wolny od zlotów
Kubusiowo 23:20, 31 sty 2013

Do góry
Gośka a czemu Ty tego zlotowiska np w lipcu nie zrobiłaś?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:19, 31 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Madżenko pufka przybyła, jest bardzo fajna dzięki ! nawet mojemu M się podoba...

Cieszę się Aniu ja też je lubię
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:09, 31 sty 2013

Do góry
Madżenko pufka przybyła, jest bardzo fajna dzięki ! nawet mojemu M się podoba...
Ogród Dominiki 15:03, 31 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
a ja od dłuższego czasu próbuję się zmobilizować do wywołania zdjęć i mi schodzi...
Aneta masz rację ogród Domi jest mistrzoski bije z niego taki spokój, harmonia, madżenie

Mnie też ciężko zabrac się za wywoływanie zdjęć. Dopiero teraz wywołałam fotki z wyjazdu, który odbył się w 2010 r. A jesli chodzi o ogród: oj, ale słodzicie
Właśnie wróciłam z tego "madżenia" zasmucona, bo straciłam, chyba, dużą sosnę wejmutkę. To już druga w tym miejscu i znowu żałosny koniec. Muszę przemyśleć co wsadzić w to miejsce, bo sosny nie dają tam rady.

Okazuje się też, że nie muszę zaklinać wiosny, bo topniejący śnieg odsłonił taki oto widok (krokusy):

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:23, 31 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
zobaczcie

Przepiękna kompozycja.
Donice na zewnątrz, Aniu, świetne, lubię taką fakturę jakby skały łupka. Chciałabym coś takiego (choć jedną) do siebie ale chyba nie pasują. Więc cieszę oczy u Ciebie i u innych osób.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:03, 31 sty 2013

Do góry
haha wiecie sama się zdziwiłam że Leon tak ją dopadł bo ona trochę zimna była, a kocisko obeszło ją i bryk, śmiałam się strasznie. Wogóle to on lubi jak się go fotografuje, ja go wołam a on jak rasowy model łepek przekręca .
Pufka jest plastikowa tzn z jakiegoś tworzywa, wyprofilowana na 'siedzenie' delikatnie podpiera lędźwie, wizualnie wygląda fajnie. Zamówiłam próbnie 1 sztukę, czy się nada na zewnątrz... nie wiem
Krowy, staw i my... 12:22, 31 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
zima już prawie za nami Agata zapodała przebiśniegi i zapowiedziała wiosnę u nas za miesiąc. Jest nadzieja

Mówią, że nadzieja matką głupich, a ja zawsze dodaję: ale każda matka kocha swoje dzieci Oby do wiosny !!!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:13, 31 sty 2013

Do góry
Reniu...prześliczne są te pełne tulipany...dzięki; szkoda, że takich nie posadziłam, ale jest szansa jesienią

Boćku/ Kasiu...dzięki..co za kwiatek, śliczny, lecz nie rozpoznaję, ignorantka na maksa!

Basiu, dzięki, że już mi wiosnę przyprowadziłaś i jaką wonną

Tessi...dzięki, zimowy ale piękny i na dodatek ze słoneczkiem

Moniko..ten mąż musi cię mocno kochać i ma dobry gust moje jeszcze nie ubłociłam, zapomniałam o nich, tak miałam absorbujące zajęcia

Gierczusiu/ Ela, uwielbiam te kwiatki właśnie nowa partia zacznie kwitnąć..mówisz mercedesy i miss, ale z Koziej Wólki

Madżenko, gdzie tam spóźniona a kwiaty idealne pod moją rabatkę, dzięki hunterki dostałam w prezencie, ale z ciekawości sprawdziłam...to ten przedział..

aneta 230972/ Anetko, już w weekend przejdą chrzest, oby nie zawiodły!!

Alinko, większość ogrodniczek u nas, śmiga w hunterkach

Wieloszko, a tam szkoda, to tylko rzecz!!...hunterki poszły w kąt, rodzina wysunęła się na czoło, trzeba było ratować niektórych

Ula, pięknie dziękuję, oby mi to wyszło, coś cykora podłapałam

Vivo, dzięki, uwielbiam kwiaty, które pachną

ana_art/ Aniu, posiedziałam na ławeczce, podpatrzyłam i żałuję, ze wcześniej nie wpadłąm na tę rabatę, już by czosnki na niej były hunterki, to prezent

Krzysiu, dzięki...a ta beczka dębowa tak niebezpiecznie nad wodą wisi!!! żal byłoby!

Aniu monte...dziękuję

Jolu, dzięki...fajnie, że zawsze mamy jakiś wybór

majorkaa/ Beatko, panorama przepiękna, czyżby w twojej okolicy?

Ewelinko...jakie cudne!! dzięki

Joasiu, fakt że pasują do rabatek i Madżenka mówi, ze nie można na ogrodzie jak lump, uczę się od najlepszych

Gosiu...a ja przeciwnie, wszytko traktuję, jak rzeczy i korzystam w pełni! ale pamiętam czasy jak trzymałam na półce w łazience opakowanie po mydełku Fa

Pszczółko...

Magda70/ Madziu, nie nadrabiaj, !

ewa004/ Ewcia....tylko psiaki będą mnie podziwiać

beta/ Beatko...no pewnie, ze berecik mus!!! szukam takiego czarnego z antenką!

Eliza, idealne!! dzięki

Agato...wielkie dzięki, pierwszy wiosenny kwiat!! szczęściara jesteś, ale i u nas już ciepło

Dorotko odwzajemniam pozdrowienia goście byli, a gospodyni niet!!

Aniu asc...zapomniałam o nich, taka byłam zajęta!!!

Edytko....nie było komu fota pstryknąć...dobrze, że chociaż spotkania mamy, bo dzięki temu mam jakiekolwiek fota

Zbysiu, mój ulubiony poeto! uśmiałam się, dzięki

Grupo/ Aguś, nie ..w hunterkach pod numer miejsce i na imię i telefon i ocieplane są i wygodne w ściąganiu, to dla mnie ważne, bo w tych kaloszach w róże, zawsze ze skarpetą nogę wyciągam...biednaś z tymi gołymi girami

Mariusz....dzięki, ale uwierz mi, że po 2 dniach tak samo byś je traktował, jak wszystkie inne, to tylko gumowiec!

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:22, 31 sty 2013

Do góry
jeszcze przed pracą przyszła pufka (błyskawiczna realizacja!) rozpakowałam i chyba mam chetnego na miejscówkę zobaczcie

Ogród Dominiki 22:44, 30 sty 2013

Do góry
a ja od dłuższego czasu próbuję się zmobilizować do wywołania zdjęć i mi schodzi...
Aneta masz rację ogród Domi jest mistrzoski bije z niego taki spokój, harmonia, madżenie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:21, 30 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Tereniu no wybacz, ale to nie moje foty byly, ale Zeta dzisiaj wynagrodziła
zrobiłam dla Ciebie foty dzisiaj, miałam wrzucić wcześniej ale wiesz jak pół ogrodowiska w kinie byłam
dzisiaj slońca u mnie nie było więc bez słońca donice wyglądają tak

obejrzałam je nic się z nimi nie dzieje, jak widac stoja na zewnątrz, na ostatnie focie celowo szron poskrobałam, żeby bylo widać do ąd zmarźnięta ziemia

Aniu, bardzo serdecznie dziękuję Rozważam je, choć wolałabym gładką fakturę.
Ogród w Holandii 21:13, 30 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Dzięki za promyk nadzieji jak dobrze wiedzieć że jeszcze miesiąc i kwiecie się u nas rozsypie...

Prawda?
Krowy, staw i my... 20:05, 30 sty 2013

Do góry
zima już prawie za nami Agata zapodała przebiśniegi i zapowiedziała wiosnę u nas za miesiąc. Jest nadzieja
Ogród w Holandii 19:59, 30 sty 2013

Do góry
Dzięki za promyk nadzieji jak dobrze wiedzieć że jeszcze miesiąc i kwiecie się u nas rozsypie...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:55, 30 sty 2013

Do góry
ewa004 napisał(a)
Aniu i jak decyzja podjęta gdzie jedziesz naładować akumulatorki
nieee...stety
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies