Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Madzenka 11:03, 03 lut 2013

Ginger o moim dachu nie można powiedzieć, ze jest przeszklony. Na dachu jest poliwęglan, który ma przepuszczać promienie słońca do ogrzewania węźownicy do instalacji solarnej. Uznajmy, że to zewnętrzna strona solarów.
Ale poliwęglan (przezroczysty) nie ma dopuszczać światła do pomieszczeń tylko do instalcji, ktora kumuluje ciepło do ogrzania wody.

Możesz obejrzeć na stronie naturalnydom.pl jak wygląda to rozwiązanie na dachu
kasik778 11:06, 03 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)

Madżenko mam prośbę, planuję zakup róż okrywowych, miejsce mają już wymyślone mam The Fairy, a do tego chcę dokupić Aspirin, bardzo mi się podoba i ma dobre opinie

wiem, że ją masz, możesz mi napisać jak ją oceniasz i jakieś fotki plissssssssssssssss

Kupowałam na rosarium.pl - tam jest opis. Zaraz poszukam fotek

Na tym zdjęciu biala to aspirin rose a różowa fairy
Aspirin jest troszeczkę wyższa i ma większe kwiaty i ma lekkie przerwy w kwitnieniu. Fairy daje dłużej czadu, do silnych mrozow.

Dzięki wielki

Tak właśnie myślałam, że Aspirin jest wyższa szkoda trochę, że nie kwitnie tak długo jak The Fairy, bo myślałam, że mają identyczne pory kwitnienia ale jest piękna i będzie u mnie na pewno w tym roku
aga_k 11:06, 03 lut 2013

znalazłam coś dla Tytusa
http://www.homedit.com/comfortable-bamboo-hammock-dog-bed/
Madzenka 11:06, 03 lut 2013

noemi napisał(a)
Marzenko storczyki wyszły super ...białe są śliczne... dobrze, że Irenka stanowczo powiedziała NIE żółtym
bliżej wiosny , mam nadzieje, że znów wybierzemy się razem ... wspólne zakupy są super

Jestem ZA!!!!
Madzenka 11:07, 03 lut 2013

Aga super hamak dla Titi
gierczusia 12:20, 03 lut 2013

Madzenko wreszcie na coś zdążyłam śliczna chata ... Gratuluję bardzo fajna koncepcja z tym " pokazaniem na chwilkę" ... Aaaa super ogólnie pozdrowionka
baraga1904 13:10, 03 lut 2013

...cokolwiek napiszę i tak pewnie zabrzmi banalnie...obejrzałam Marzenko Twój dom...i powiem szczerze że nowoczesne wnętrza nie za bardzo mi się podobają...zawsze miałam wrażenie że są zimne i zbyt laboratoryjne...Twoje wykonanie nowoczesnego wnętrza , kolory, dodatki, dbałośc o szczegóły oraz niebanalne rozwiązania wprawiły mnie w konsternację...że jednak można ...zrobic coś niesamowitego, nowoczesnego i ciepłego zarazem i tak fantastycznie kolorowego...Twój dom mnie olśnił... mam wenę i inspirację żeby zmienic coś u siebie...i pewnie nie tylko ja na naszym forum...
...wiesz, najwspanialsze jst to że w Twoim domu widac nie tylko trendy o dbałośc o styl ale również czuc ciepło i rodzinna atmosferę...dziekuję że mogłam byc gościem u Ciebie...
Tess 15:59, 03 lut 2013

Madżenka:
storczyki w donicy przepięknie się skomponowały, wiem, doczytałam, że gratulacje za współudział należą się Ani asc i Irence.

Mieszkasz bardzo ładnie. To nie moje klimaty, ale bardzo mi się podobało.
Myślałam, że wnętrza będą nowoczesne, proste, a więc mało przytulne. Nic podobnego.
Pokazałaś wyższą klasę urządzania wnętrz.
A zachwyciła mnie praktyczność rozwiązań (dwa zlewy, pralnia, zasłonięte bajzlowisko, kotłownia/kominek w ogrodzie zimowym.
Dom dla siebie budowany, o tak.

I dodam, że teraz, kiedy już wiem, jak wygląda dom w środku, uważam, że pomarańcz w ogrodzie jak najbardziej
KasiaWB 18:45, 03 lut 2013

Na pokaz się nie załapałam, ale wyobrażam sobie, że jest pięknie znając Ciebie inaczej być nie może
zakupy roślinne świetne
Serdecznie pozdrawiam!
ana_art 19:25, 03 lut 2013

Czlowieka 3 dni nie ma, wraca i co? phiii wnętrzowisko mnie omineło ale wiem że to miszczostwo jest, może i lepiej żem nie widział będę zdrowsza bo pamiętasz jak Ci mówiłam, że taki dom jak Twój kiedyś przed nami Według mnie idealny w każdym calu, świętny wygląd, energooszczędny, wielkość perfect nie za mały i nie zaduży. SJJJUPER!