Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Wieloszka 10:51, 31 sty 2013

Wszyscy tu czekamy na foty rozdziewiczonych hunterków-mercedesów na Twych nóżkach, a Ty buszujesz w innych ogródkach No nie daj się prosić, zaprezentuj się!
zbigniew_gazda 10:58, 31 sty 2013

Dosyć późno się tu wpisuję
A Miłej serdecznie gratuluję .
Nie czekajcie na rozdziewiczenie
Na Waligórę pasują jak marzenie !!!
grupa_trzyma... 10:59, 31 sty 2013

Moda na huntery nastała, jak widzę. Ja mam zwykły gumowiec vel kalosz, w którym zatkane spodnie podnoszą się do góry a skarpety zsuwają się na palce. Efekt jest taki, że po ogrodzie biegam z gołą girą obutą w zimny kalosz. Czy Hunter też tak ma?
grupa_trzyma... 11:01, 31 sty 2013

zbigniew_gazda napisał(a)
Dosyć późno się tu wpisuję
A Miłej serdecznie gratuluję .
Nie czekajcie na rozdziewiczenie
Na Waligórę pasują jak marzenie !!!

agniecha973 11:03, 31 sty 2013

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Moda na huntery nastała, jak widzę. Ja mam zwykły gumowiec vel kalosz, w którym zatkane spodnie podnoszą się do góry a skarpety zsuwają się na palce. Efekt jest taki, że po ogrodzie biegam z gołą girą obutą w zimny kalosz. Czy Hunter też tak ma?

Chyba mam tą samą wersję, zawsze mi skarpety z pięt zdziera
Mariusz 11:07, 31 sty 2013

Takie kaloszki to luksus, aż miło popatrzeć. Ja jak bym takie miał, to ubierałbym tylko na przyjazd ogrodowiska
Irenko Miłego dnia życzę
Milka 11:13, 31 sty 2013

Reniu...prześliczne są te pełne tulipany...dzięki; szkoda, że takich nie posadziłam, ale jest szansa jesienią

Boćku/ Kasiu...dzięki..co za kwiatek, śliczny, lecz nie rozpoznaję, ignorantka na maksa!

Basiu, dzięki, że już mi wiosnę przyprowadziłaś i jaką wonną

Tessi...dzięki, zimowy ale piękny i na dodatek ze słoneczkiem

Moniko..ten mąż musi cię mocno kochać i ma dobry gust moje jeszcze nie ubłociłam, zapomniałam o nich, tak miałam absorbujące zajęcia

Gierczusiu/ Ela, uwielbiam te kwiatki właśnie nowa partia zacznie kwitnąć..mówisz mercedesy i miss, ale z Koziej Wólki

Madżenko, gdzie tam spóźniona a kwiaty idealne pod moją rabatkę, dzięki hunterki dostałam w prezencie, ale z ciekawości sprawdziłam...to ten przedział..

aneta 230972/ Anetko, już w weekend przejdą chrzest, oby nie zawiodły!!

Alinko, większość ogrodniczek u nas, śmiga w hunterkach

Wieloszko, a tam szkoda, to tylko rzecz!!...hunterki poszły w kąt, rodzina wysunęła się na czoło, trzeba było ratować niektórych

Ula, pięknie dziękuję, oby mi to wyszło, coś cykora podłapałam

Vivo, dzięki, uwielbiam kwiaty, które pachną

ana_art/ Aniu, posiedziałam na ławeczce, podpatrzyłam i żałuję, ze wcześniej nie wpadłąm na tę rabatę, już by czosnki na niej były hunterki, to prezent

Krzysiu, dzięki...a ta beczka dębowa tak niebezpiecznie nad wodą wisi!!! żal byłoby!

Aniu monte...dziękuję

Jolu, dzięki...fajnie, że zawsze mamy jakiś wybór

majorkaa/ Beatko, panorama przepiękna, czyżby w twojej okolicy?

Ewelinko...jakie cudne!! dzięki

Joasiu, fakt że pasują do rabatek i Madżenka mówi, ze nie można na ogrodzie jak lump, uczę się od najlepszych

Gosiu...a ja przeciwnie, wszytko traktuję, jak rzeczy i korzystam w pełni! ale pamiętam czasy jak trzymałam na półce w łazience opakowanie po mydełku Fa

Pszczółko...

Magda70/ Madziu, nie nadrabiaj, !

ewa004/ Ewcia....tylko psiaki będą mnie podziwiać

beta/ Beatko...no pewnie, ze berecik mus!!! szukam takiego czarnego z antenką!

Eliza, idealne!! dzięki

Agato...wielkie dzięki, pierwszy wiosenny kwiat!! szczęściara jesteś, ale i u nas już ciepło

Dorotko odwzajemniam pozdrowienia goście byli, a gospodyni niet!!

Aniu asc...zapomniałam o nich, taka byłam zajęta!!!

Edytko....nie było komu fota pstryknąć...dobrze, że chociaż spotkania mamy, bo dzięki temu mam jakiekolwiek fota

Zbysiu, mój ulubiony poeto! uśmiałam się, dzięki

Grupo/ Aguś, nie ..w hunterkach pod numer miejsce i na imię i telefon i ocieplane są i wygodne w ściąganiu, to dla mnie ważne, bo w tych kaloszach w róże, zawsze ze skarpetą nogę wyciągam...biednaś z tymi gołymi girami

Mariusz....dzięki, ale uwierz mi, że po 2 dniach tak samo byś je traktował, jak wszystkie inne, to tylko gumowiec!

Mariusz 11:35, 31 sty 2013

irena_milek napisał(a)
Mariusz, wpadam zapytać się, a nuż....czy ty czasami nie masz w nadwyżce jakiś irysów?
jakby co jestem chętna, nawet powybrzydzam w kolorze fioletu i niebieskie i białe! potraktuj, to z humorem
a jeśli kiedykolwiek zobaczę takiego pięknego ptaszka, uznam to za wielkie szczęście

Jasne, wybiorę Ci z tych barw, dam znać wiosną
Ptak faktycznie kolorowy i warty obserwacji.
Pozdrawiam serdecznie.
Milka 11:55, 31 sty 2013

ale się cieszę zawsze warto zapytać! może u nas ich nie być, ale często i to w mieście widać o dziwo dzięcioły..... a u mnie to głównie stada wróbli, srok, dzikich, wielkich gołębi i jakiś ptaszek z czerwonym brzuszkiem
pozdrawiam
sylllwia 12:04, 31 sty 2013

Nie zdążyłam na 500-tkę wpaść, spóźnione gratulacje Irenko, w fajnych kaloszkach nowy sezon ogrodowy zaczniesz