Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Marlenaa 18:17, 30 sty 2013

Pozdrowionka zostawiam
bociek 19:17, 30 sty 2013

ana_art napisał(a)

Kreta tyz pieknie. Jedzcie na Santorini na wycieczke - to perelka jest Wyjatkowa wyspa

A co do upalow w Egipcie nie bylo tak zle Ale widze, ze nie polubilas jednak tego kraju...

hehehe Kasia gdybym ja była sama z samym to uwalilibyśmy się z kolorowym drineczkiem pod białą parasolką, wieczorkiem poszlibyśmy sobie w długa i by było git! A biegając za 3 małych brzdągli w basenie w takiej temperaturze to inna bajka Pomijam fakt niechlujstwa bo może to wina hotelu... nie wiem, jestem baardzo ciekawa tego w którym Ty byłaś. Nie mówie że nie wrócę np w maju-czerwcu lub wrześniu ale nie w tym roku tymbardziej że widzisz co tam się dzieje słowa Doroty były prorocze...

Hotel, w ktorym bylismy absolutnie bez zarzutu - czysciulenko, jedzenie bardzo dobre, drinki tez. Najlepszy hotel w jakim mialam okazje byc w Egipcie. Mankament to slaba plaza i mizerniutka rafa. My jeszcze nie podjelismy decyzji, ale niestety chyba odpuscimy jesli sytuacja bedzie sie dalej zaogniac, a wszystko wskazuje jednak, ze bedzie niefajnie. Tak, Dorota miala racje...
Natomiast jezeli wrocimy to raczej na Synaj, jednak tam przy hotelu sa duzo fajniejsze rafy, a nas to najbardziej jednak neci . Ewentualnie Marsa. I Taba, zeby miec blisko na wypady Izrael-Jordania. Ale ta druga opcja to absolutnie jak juz bedzie spokoj na granicy.
ana_art 19:51, 30 sty 2013

ewalm napisał(a)

Aniu, ja chyba pierwszy raz zaglądam do Twojego ogrodu, bardzo piękny (choc przejrzałam wątek tylko pobieżnie i mam jeszcze wiele do nadrobienia).
A podróżowanie z dziećmi jest fajne, choć bywa pełne przygód. Dobrą opcją są kempingi (domki), dla nas lepszą niż hotele - dzieci mają więcej swobody.

Witaj Ewo ! w moich skromnych progach ja podróżować z dziećmi lubię, nawet bardzo! Domki lubię za swobodę i często wybieramy tę opcję, w hotelowym normalnym pokoju sie nie mieścimy, więc bierzemy zazwyczaj albo dwa albo duże typu studio.

To tak jak my .
W hotelach zdarza nam się nocowac tylko w ramach pojedynczych noclegów w drodze dokądś albo w trakcie wyjazdów weekendowych.
Studio - dobry wynalazek. Ja nie bardzo lubie takie uwiązanie wynikajace z organizacji wyjazdu przez biuro podróży. Odkąd jeździmy z dziecmi to już zawsze na własną rękę.

no a ja zagranicznie troche się boje bez BP ... chociaż w tamtym roku mieliśmy przeboje... z jednej strony lubię niezależność, a z drugiej luksus że wszystko załatwione z wiekiem coraz bardziej leniwa się robię

Aniu, ale czego właściwie się boisz?
Tamten rok to chyba w ogóle pokazał, że z bp to dopiero można się obawiac wielu rzeczy. W najlepszym razie, że się w ogóle nie pojedzie, a w najgorszym, że nie ma jak wrócić. ; ) Trochę to straszne.

ha i o to jest pytanie co do stresu z bp nie będę się wypowiadała
ana_art 19:53, 30 sty 2013

Magda70 napisał(a)

Aniu kofana jesteś też wszystko co ci się poddoba od razu "kopiuj i wklej" robisz

hmm... skąd to znam ?
Madzia rozumiemy się bez słów
ana_art 19:55, 30 sty 2013

ewa004 napisał(a)
Aniu i jak decyzja podjęta gdzie jedziesz naładować akumulatorki
nieee...stety
Tess 21:21, 30 sty 2013

ana_art napisał(a)
Tereniu no wybacz, ale to nie moje foty byly, ale Zeta dzisiaj wynagrodziła
zrobiłam dla Ciebie foty dzisiaj, miałam wrzucić wcześniej ale wiesz jak pół ogrodowiska w kinie byłam
dzisiaj slońca u mnie nie było więc bez słońca donice wyglądają tak

obejrzałam je nic się z nimi nie dzieje, jak widac stoja na zewnątrz, na ostatnie focie celowo szron poskrobałam, żeby bylo widać do ąd zmarźnięta ziemia

Aniu, bardzo serdecznie dziękuję Rozważam je, choć wolałabym gładką fakturę.
ana_art 10:22, 31 sty 2013

jeszcze przed pracą przyszła pufka (błyskawiczna realizacja!) rozpakowałam i chyba mam chetnego na miejscówkę zobaczcie

Wieloszka 10:54, 31 sty 2013

Ale boooomba pufa!!! A ten czarny czaruś idealnie się wpasował, nawet obróżkę ma pod kolor, mógłby na reklamie nieźle zarobić
Milka 12:42, 31 sty 2013

pufka cudna! i sesja kocia! i chyba bardzo wygodna, skoro od razu tam się zapakował
Syla 12:50, 31 sty 2013

Myślisz Aniu , że ta pufka za zewnątrz będzie się nadawać .... Pytam w razie gdyby na leżaczek włoski nie było mnie stać ????