śliczne są trawki w śniegowej pierzynce jednak bardziej cieszę się z telegramu od rodziny! bidule tylko jak przybędą do mnie na wies to się zasmucą bo sąsiedzi stodołe rozebrali i ich don ma amen a odwilz już widać , u mnie pare ostatnie dni -18-25 a teraz już tylko -12 hurrrra!
Ja tam lubię Grecję, w każdym wydaniu nawet w kryzysie....
Egiptu nie lubię..... An Turcji..... Ani Tunezji.... Nic arabskiego.... Po pobycie kilka lat przerwy sobie w ich kierunkach funduję ...
no właśnie Grecje mocno rozważam, ale u nich ciężko z piaszczysto plażą, ewentualnie Włochy lub Hiszpanię. W Egipcie byłam raz i mnie nie powala, tzn powala niechlujstwo...
Aniu, a może wakacje na Krecie..rejon Chani, tam wielka, piękna plaża, spacery i wszystko co chcesz
i wykupuj w tui.pl, jest oferta
od rana siedzę i czytam opinie, już wysłałam zapytanie do biura o Kretę
Ja tam lubię Grecję, w każdym wydaniu nawet w kryzysie....
Egiptu nie lubię..... An Turcji..... Ani Tunezji.... Nic arabskiego.... Po pobycie kilka lat przerwy sobie w ich kierunkach funduję ...
no właśnie Grecje mocno rozważam, ale u nich ciężko z piaszczysto plażą, ewentualnie Włochy lub Hiszpanię. W Egipcie byłam raz i mnie nie powala, tzn powala niechlujstwo...
Aniu, a może wakacje na Krecie..rejon Chani, tam wielka, piękna plaża, spacery i wszystko co chcesz
i wykupuj w tui.pl, jest oferta
Irenko ja też uwielbiam cisy więc rozumiem doskonale. Mam i cisy i bukszpany i wydaje mi się że są mniej problemowe i ta zieleń niestety drogie są...
Aniu, twoje cisy na bieżąco podziwiam, pamiętasz...sporo od ciebie zgapiam
na pewno są mniej problemowe, jedyny jaki miałam, nic o nim nie myślałam, bo nic się nie działo, dlatego niech będą cisy, są takie długowieczne i ta zieleń igieł taka błyszcząca, zachwyca mnie
będziemy szukac z Marzenką, może za granica taniej będzie? kurier może przywieź
cisy są cudne, jest jedno małe ale... sporo droższe od bukszpanów...
ale może ich zaraza grzybowa nie dopadnie.
Ja już straciłam jedną kule na nóżce przez wiele lat hodowaną. Jesli to jest słynny grzyb holenderski to wszystkie bukszpany stracę. Kupiłam moje kule do donic też porażone.... Wiosną będzie akcja pryskania wg programu zapobiegawczego
dziś tego grzyba pooglądam, bo go nie znam
Aniu, ale ja mam taką chęć na cisy, do tej pory mam jeden w kuli, już paroletni okaz i te kilka, co na rabacie wiązowej posadziłam, aby ekran do muru tworzyły
Waligóra też chce cisy, napatrzył się u Danusi!!!
cisy są cudne, jest jedno małe ale... sporo droższe od bukszpanów...
ale może ich zaraza grzybowa nie dopadnie.
Ja już straciłam jedną kule na nóżce przez wiele lat hodowaną. Jesli to jest słynny grzyb holenderski to wszystkie bukszpany stracę. Kupiłam moje kule do donic też porażone.... Wiosną będzie akcja pryskania wg programu zapobiegawczego
Iza no ja właśnie pomyślałam, że ON tak zrobił za czasów smarkatości nie obecnie dobrze że piesa nie mam bo bym uświergla na tym mrozie który jest za oknem u mnie...