No właśnie ja hosty seslerią jesienną będę zastępować Reniu
Bo zanim mi tulipanowiec da cień na tą rabatę to kilka lat upłynie, a poza tym wkurza mnie, że hosty już po pierwszym małym przymrozku wyglądają paskudnie.
Edytko
Nie wiem czy ja dobrze pamiętam ale wydaje mi się, że wspominałaś kiedyś o zmianie rabaty berberysowo-hostowej. U mnie hosty kiepsko znoszą słońce i myślałam żeby posadzić berberysy z seslerią.
Co o tym myślisz?
Wkleiłam zdjęcia u siebie
Mnie bardziej podobają się rabaty proste ... ale jak wchodzę do any art to faliste są mega I bądź tu człowieku mądry ...? Kształt kostki nie pozwolił mi zrobić rabat prostych ... dlatego chociaż przy tarasie i wgłębniku są proste A póki co dumam jak zmienić co nieco jedną rabatę
Dla Ani wklejam zdjęcia obrazujące w jaki sposób zostały wykonane donice przy tarasie i we wgłębniku Mam nadzieję, że będą pomocne i przybliżą choć trochę sposób wykonania
Materiał użyty do budowy donic: płyta warstwowa z rdzeniem poliuretanowym w IIgat bo nie chodzi o względy estetyczne ale o funkcjonalność - współczynnik przenikania ciepła U=0,35. Łączenie płyt: obróbka blacharska.
Płyty obłożone są styropianem mocowanym na widoczne na zdjęciach kołki
Ładny masz ten rododendron Jaka to odmiana? Mam rozumieć, że liście mu się nie zwinęły bo był wcześniej podlewany? Tak Cię podpytuję bo mam zamiar kupić kilka sztuk na wiosnę
Renatko mam nadzieję, że i u Ciebie jednak się zaniosło, bo u mnie sypie i to bardzo. Dobrze, że już samochody mam pod dachem i rano nie będę musiała w biegu do pracy jeszcze odśnieżać
Reniu, bardzo dziękuję Dziwne, bo nie lubię zimy, ale ten śnieg wyjątkowo mnie ucieszył, chyba nawet mi się podoba
Sypie u mnie bardzo. Odśnieżałam dziś, a już nic nie widać, do rana może być sporo tego śniegu. Trzeba będzie wcześniej do pracy wyjechać, bo może być ciężko.