Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeżówkowe-Love

Jeżówkowe-Love

GosiaZ 18:25, 25 mar 2020

Dzięki Asiu za szybką odpowiedź. Teraz jak patrzę na twoje zdjęcia to faktycznie widzę,że na mijankę. Wcześniej tego nie widziałam i myślałam ,że w rzędzie. Też tak zrobię. Czekam na dostawę ze wspomnianego przez Was sklepu A.... Już u nich zamawiałam i szałwie były ekstra. Mam nadzieję, że teraz też mnie nie zawiodą.
deszczowymaj 18:50, 25 mar 2020

sarenka napisał(a)
Fajne te zakupy. Kiedy będziesz sadzila?
Ja czekam i zrobię sobie prezent na urodziny, ale to po wypłacie tyle że trochę rośliny będą musiały w doniczkach poczekać

Już posadzone wczoraj udało mi się na krótko podjechać do ogrodu
wywaliłam też resztę turzyc ID ..i miałam plan dzisiaj też podskoczyć ..no ale ,nie wyszło

Jutro choćby się waliło i paliło muszę być w ogrodzie darń mam do zrywania

A tu urodzinki się zbliżają ?..czyżby 18tka ? i jakie prezenty zamierzasz sobie kupić ?

deszczowymaj 18:52, 25 mar 2020

Magleska napisał(a)
Asia ....jaka ta rabata jest cudna ... te białe krwawniki super tam wyglądają i jeżówki ach ….. ….nie mogę doczekać się takich widoczków na rabatach

Też już tęsknie bardzo
patrzę tak na te zdjęcia i aż nie do uwierzenia ,że te wszystkie rośliny tam są bo teraz tak łyso
deszczowymaj 18:53, 25 mar 2020

Waclaw napisał(a)

Skromność to moje drugie imię
deszczowymaj 18:54, 25 mar 2020

popcorn napisał(a)
Boskie te rabaty

Dziękuję w imieniu rabat
deszczowymaj 18:59, 25 mar 2020

Ania111 napisał(a)
Asiu

Jedyne co to,poznaje (hihihihi moją ogromną wiedza hihihihi )
to litra ,

Anulka nie chce Cię zmartwić..ale tu nie ma żadnego Litra ani nawet pół litra

a tak na serio ..miałam kiedyś sporo Liatry ale zasrańce ślimory mi ją zeżarły ..więc próbuje kolejny raz
deszczowymaj 19:02, 25 mar 2020

BKosimkArt napisał(a)
Fajne zakupy, sesleria sliczna, szybko podrośnie, u mnie już takie wielkie że dzielę na nowej rabacie.
Jak ja tęsknię za takimi widokamu kwiecistymi.

Basiu pocieszyłaś mnie faktem,że szybko rosną ..bo potrzebuje jej jeszcze a na razie nie mam za bardzo z czego dzielić

Pozdrówka
deszczowymaj 19:11, 25 mar 2020

violaskom napisał(a)

Asia ja też kupiłam pełniki i w tym roku pierwszy raz je sadzę. Wydaje mi się, że one kwitną wiosną razem z szałwiami, makami, irysami itp. Może się mylę bo nie mam doświadczenia z nimi. Może ktoś, kto je ma się wypowie?
Zakupy fajne a jak inne wysiewy?

Ja doświadczenia z pełnikami też jeszcze nie mam ale..wyczytałam że większość kwitnie właśnie tak jak piszesz.. wiosna-początek lata ,zależy od odmiany

Ja mam Golden Queen i on ma kwitnąć lipiec-sierpień ..mam nadzieję ,że tak będzie.. bo jeżeli nie to moja wizja przyszłości legnie w gruzach

Inne wysiewy ,czyli sadziec i orliki mają się całkiem dobrze .. powędrowały do większych doniczek,dostały dopalacza bio i rosną
deszczowymaj 19:13, 25 mar 2020

GosiaZ napisał(a)
Dzięki Asiu za szybką odpowiedź. Teraz jak patrzę na twoje zdjęcia to faktycznie widzę,że na mijankę. Wcześniej tego nie widziałam i myślałam ,że w rzędzie. Też tak zrobię. Czekam na dostawę ze wspomnianego przez Was sklepu A.... Już u nich zamawiałam i szałwie były ekstra. Mam nadzieję, że teraz też mnie nie zawiodą.

Ależ proszę..nie ma za co

A masz zamiar Gosiu zakładać swój wątek ?
violaskom 19:25, 25 mar 2020

deszczowymaj napisał(a)

Ja doświadczenia z pełnikami też jeszcze nie mam ale..wyczytałam że większość kwitnie właśnie tak jak piszesz.. wiosna-początek lata ,zależy od odmiany

Ja mam Golden Queen i on ma kwitnąć lipiec-sierpień ..mam nadzieję ,że tak będzie.. bo jeżeli nie to moja wizja przyszłości legnie w gruzach

Inne wysiewy ,czyli sadziec i orliki mają się całkiem dobrze .. powędrowały do większych doniczek,dostały dopalacza bio i rosną

Muszę zajrzeć do mojej, bo chyba mam też tą odmianę. Nie miałam pojęcia, że ona kwitnie później. Swojej jeszcze nie wsadziłam bo przyszły mrozy, ale przewidziałam dla niej towarzystwo Caradonny, czerwonego kuklika i niebieskiego przetacznika. Jeśli on rzeczywiście kwitnie później to moje plany rabatowe muszę zmienić!