Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Basi i Romka

Ogród Basi i Romka

Rumianka 16:35, 28 lut 2021

Wiosna już zagościła w Twoim ogrodzie, a to już ciesz...i te pierwsze kwiatuszki chociaż wymęczone mrozami, cieszą najbardziej...a piesia przesłodka...dorośleje i nabierze powagi...albo i nie. Jak by nie patrzeć jest miluśka...ozdrawiam
Basieksp 17:55, 28 lut 2021

Rumianka napisał(a)
Wiosna już zagościła w Twoim ogrodzie, a to już ciesz...i te pierwsze kwiatuszki chociaż wymęczone mrozami, cieszą najbardziej...a piesia przesłodka...dorośleje i nabierze powagi...albo i nie. Jak by nie patrzeć jest miluśka...ozdrawiam

No miluśka
anpi 21:16, 28 lut 2021

Basiu, ale szybka jesteś z wysiewami doniczkowymi, a szklarniowymi to już w ogóle
Ja dopiero coś będę siać, ale nie za wiele. Raczej nastawiam się na gotowe sadzonki, bo zanosi się na bardzo ograniczony mój czas na ogród w tym sezonie. A mam trochę planów na przeróbki z którymi chce ruszyć jak najwcześniej, więc nie będę bawić się w pikówki, których jak się rozpędzę jest trylion Dlatego nawet nie kupowałam jeszcze nasion. Te do gruntu jeszcze zdążę
anpi 21:19, 28 lut 2021

Zapomniałam pochwalić hibiskus: Piękny!!!!
Basieksp 08:30, 01 mar 2021

anpi napisał(a)
Basiu, ale szybka jesteś z wysiewami doniczkowymi, a szklarniowymi to już w ogóle
Ja dopiero coś będę siać, ale nie za wiele. Raczej nastawiam się na gotowe sadzonki, bo zanosi się na bardzo ograniczony mój czas na ogród w tym sezonie. A mam trochę planów na przeróbki z którymi chce ruszyć jak najwcześniej, więc nie będę bawić się w pikówki, których jak się rozpędzę jest trylion Dlatego nawet nie kupowałam jeszcze nasion. Te do gruntu jeszcze zdążę

Będę podglądać Twoje przeróbki ogrodowe z tymi wysiewami u nas tak szybko, bo zima taka długa
Basieksp 09:36, 02 mar 2021

Moje długo wyczekiwane i poszukiwane, pierwsze ranniki takie tyci, no ale są myślałam, że się nie przyjęły, trochę więcej ich sadziłam, ale dobre i to, mam nadzieję, że się rozrosną

Agatorek 09:59, 02 mar 2021

Masz wiosnę
Basieksp 10:07, 02 mar 2021

Agatorek napisał(a)
Masz wiosnę

Taką tyci
Alija 11:21, 02 mar 2021

Jak to cieszy, kiedy pojawiają się w ogrodzie pierwsze wiosenne kwiaty! Muszę sobie kupić ranniki, nigdy ich nie miałam u siebie. Kiedy się je sadzi?
Basieksp 11:35, 02 mar 2021

Alija napisał(a)
Jak to cieszy, kiedy pojawiają się w ogrodzie pierwsze wiosenne kwiaty! Muszę sobie kupić ranniki, nigdy ich nie miałam u siebie. Kiedy się je sadzi?

Oj to moje pierwsze ranniki, nie mam z nimi doświadczenia, dlatego tak się ucieszyłam, że coś zakwitło ja swoje sadziłam jesienią, ale ranniki podglądałam i podpytywałam u Hani " Sezon 2017 u Hanusi" ona ma piękne ranniki