Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Basi i Romka

Ogród Basi i Romka

MiluniaB 18:52, 27 lut 2021

Śliczny pyszczek na piesio

Sporo tych tulipanów już u Ciebie wzeszło
Agatorek 19:00, 27 lut 2021

Piesia wygląda na bardzo niewinną .
Moje też o dziwo były super grzeczne (tylko dlatego, że mój M sobie sprzątał w garażu i one tam z nim siedziały ).
Basieksp 19:14, 27 lut 2021

MiluniaB napisał(a)
Śliczny pyszczek na piesio

Sporo tych tulipanów już u Ciebie wzeszło

Dobrze im było pod śniegiem
Basieksp 19:24, 27 lut 2021

Agatorek napisał(a)
Piesia wygląda na bardzo niewinną .
Moje też o dziwo były super grzeczne (tylko dlatego, że mój M sobie sprzątał w garażu i one tam z nim siedziały ).

No, dobra dwa razy walczyłam z jedną dziurą pod tują, za trzecim razem położyłam tam kamień poza tym to było ok ale naprawdę jesienią była większm brojem, bałam się, że w tym roku ogród będzie niszczony przez nią, ale piesia chyba robi się coraz grzeczniejsza
Anda 19:54, 27 lut 2021

Psinka ma prześliczną mordeczkę

Takie donice też mam. Fajne są Agapanty sadzę do plastików i w tym do donicy, bo korzenie po pewnym czasie mogą rozsadzić donicę. Moich nie sadzilam jakoś specjalnie ciasno i kwitły, ale były nawożone regularnie. Mam jednak dość krótkie z nimi doświadczenie.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Basieksp 20:39, 27 lut 2021

Anda napisał(a)
Psinka ma prześliczną mordeczkę

Takie donice też mam. Fajne są Agapanty sadzę do plastików i w tym do donicy, bo korzenie po pewnym czasie mogą rozsadzić donicę. Moich nie sadzilam jakoś specjalnie ciasno i kwitły, ale były nawożone regularnie. Mam jednak dość krótkie z nimi doświadczenie.

No ma tą mordeczkę a do tego jeszcze jak wracamy z pracy to płacze jak niedźwiadek

Ja z agapantami mam jeszcze mniejsze doświadczenie, chyba też je posadzę w plastikowe i tak posadzone w te donice
Alija 21:22, 27 lut 2021

Widzę, że masz już wiosenne roślinki, ale i sporo śniegu tak, jak u mnie.
Piesek przesympatyczny , z wiekiem kopania dziur będzie mniej (przynajmniej u nas tak było).
Basieksp 22:44, 27 lut 2021

Alija napisał(a)
Widzę, że masz już wiosenne roślinki, ale i sporo śniegu tak, jak u mnie.
Piesek przesympatyczny , z wiekiem kopania dziur będzie mniej (przynajmniej u nas tak było).

Śniegu trochę jeszcze jest, ale wiosenka też a piesia no jest fajna nawet jak broi
greg66 11:15, 28 lut 2021

Tak roboty dużo, ale fajnie tak sobie popracować od razu nastrój jest lepszy i inaczej się na świat patrzy
Piesek kochany, moja mi też towarzyszy ale ona ma zadania... np. szczeka na wróble
Basieksp 16:04, 28 lut 2021

greg66 napisał(a)
Tak roboty dużo, ale fajnie tak sobie popracować od razu nastrój jest lepszy i inaczej się na świat patrzy
Piesek kochany, moja mi też towarzyszy ale ona ma zadania... np. szczeka na wróble

Wszystkie psiaki są kochane, my bardzo lubimy psy Sąsiedzi za płotem w tamtym roku pożegnali swojego psa podobnie jak my, teraz na wiosnę chcą wziąć sobie szczeniaka, będziemy mieli nowego sąsiada ciekawe czy się polubią z Azą