Basieksp
14:03, 28 maj 2024

Takie róże kwitną w ogrodzie gdzie mieszka moja córka, wynajmuje pokój
Przesłała mi zdjęcia
Ogród bardzo zaniedbany, nikt, zupełnie nikt tam nic nie robi, nawet trawa nie jest koszona, jeśli trawą można ją nazwać, jedynie dziki tam buszują, dosłownie
a widać, że kiedyś ktoś tam dbał o ogród, bo rosną tam chyba trzy róże, krzewuszka, jakieś zimozielone i hortensje ogrodowe
Od hortensji córka przywiozła mi odnuszki, chyba coś z tego będzie
Od róż reż miałam patyki, tu nic nie wyszło. A róże kwitną tak, w ogóle nie cięte, zero nawożenia, nie kopczykowane
To jeden krzew, chyba jakaś pnącą?
takie ma kwiaty
A tu kwiat drugiej, one rosną jakby razem ,ta mam mniejszy krzew i trochę jaśniejsze kwiaty.
No ładne są, szkoda, że z tych patyków nic mi się nie udało wyczarować, ale ja mało różana jestem, może dlatego? Szkoda tych roślin, bo właściciel ma w planach wyburzyć, przebudować, ten cały dom i pewnie wszystko zostanie zrównane z ziemią.
A tu krzewuszka w tym samym ogrodzie

To jeden krzew, chyba jakaś pnącą?

A tu kwiat drugiej, one rosną jakby razem ,ta mam mniejszy krzew i trochę jaśniejsze kwiaty.

No ładne są, szkoda, że z tych patyków nic mi się nie udało wyczarować, ale ja mało różana jestem, może dlatego? Szkoda tych roślin, bo właściciel ma w planach wyburzyć, przebudować, ten cały dom i pewnie wszystko zostanie zrównane z ziemią.
A tu krzewuszka w tym samym ogrodzie