iwona100na
19:18, 22 maj 2012

Danusiu zamiast tego małego płotu  planuje posadzić cisy (odgradzajacy obecny plac zabaw)

A problem mam z rabatą z prawej strony oczka (tam gdzie róża)
A problem mam z rabatą z prawej strony oczka (tam gdzie róża)

Posadziłałabym te 3 jednakowe thuje obok siebie, ewentualnie tę czawartą  podstrzygłabym, aby miała podobny kształt. Różę przesadziłabym (ale nie teraz - jesienią) w inne miejsce  (może jakaś pergola?)pomiędzy dwoma częściami ogrodu? Posłuchaj jeszcze rad innych, bo napisałam jakbym zrobiła, gdyby to był mój ogród, a ja lubię symetrię. Może ktoś podsunie inny pomysł. Pozdrawiam
 Posadziłałabym te 3 jednakowe thuje obok siebie, ewentualnie tę czawartą  podstrzygłabym, aby miała podobny kształt. Różę przesadziłabym (ale nie teraz - jesienią) w inne miejsce  (może jakaś pergola?)pomiędzy dwoma częściami ogrodu? Posłuchaj jeszcze rad innych, bo napisałam jakbym zrobiła, gdyby to był mój ogród, a ja lubię symetrię. Może ktoś podsunie inny pomysł. Pozdrawiam  ta czwarta też jest do przesadzenia ponieważ musiałam  obniżyć tam terem i ta starsza tuja "wystaje" - ma korzenie na wierzchu
 ta czwarta też jest do przesadzenia ponieważ musiałam  obniżyć tam terem i ta starsza tuja "wystaje" - ma korzenie na wierzchu