Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat
Mieszkamw dolnośląskim okolkce Wroclawia.ziemię mamy średnią trochę gliny ale też nie jest najgorsza.Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat
Mieszkamw dolnośląskim okolkce Wroclawia.ziemię mamy średnią trochę gliny ale też nie jest najgorsza.Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat
Tak się cieszę że napisaliście że przeczytałam jakie ziemię ha A zimy mamy bardzo łagodne bez mrozu i śnieguInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat
Asiu, muszę chwilkę pomyślećInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat
O widzisz Asiu jest Ewunia więc jesteś w domuInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat
Anda jesteś Kochana dziękuję że zainteresowanie.Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat
Kasiu, ale proszę Cię, Ty tez sypnij pomysłamiInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat
Ewa Masz przepiękny ogród gratuluję. Ogrod jest dla mnie odskocznia od tego co robię na codzień, jestem pielęgniarka, mama 9 cio latka i meza Mojego Łukasza, który mimo przeciwności losu nie poddaje się. CHcialabym chodź namiastkę pięknego ogrodu. Nawet po dyżurze 16 godzym mam siłę grzebać w ziemi ale chce to robić poprawnie i z efektem.Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat
Wiesz Ewo że ja jestem nadal na etapie gleby także nie ma co się kompromitowaćInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat
Asiu, dziękuję. Proponuję, abyś założyła wątek w dziale Projektowanie. Będziemy Ci pomagać krok po krokuInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat
Asia a może załóż swój wątek? Są tutaj bardzo życzliwe osoby które Cię pokieruja, pokażą Twój Ogród z zupełnie innej strony