Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

magnolia 20:40, 19 lip 2017

pięknie Ewo. Aż dech zapiera.
makadamia 07:49, 20 lip 2017

Kurczę, zaczyna mi brakować sposobów na stwierdzenie, że Ewcia ma piękny ogród. Ileż razy można powtarzać to samo?
pestka56 09:12, 20 lip 2017

No, ja już przestałam pisać, bo każde słowa stały się banałem
Zaglądam, ładuję baterie, napawam się urodą miejsca i zdjęć... dzięki Pszczółko za tę możliwość
Pszczelarnia 09:51, 20 lip 2017

Cieszmy się latem, spotkaniami, wypoczynkiem, świeżymi owocami i warzywami. Pozdrawiam serdecznie w ten upalny dzień i zmykam.

Gosiek33 09:57, 20 lip 2017

Można u Ciebie oczy napawać widokami i ochłody zaczerpnąć z rzeki
AgataP 09:58, 20 lip 2017

Oj siedziałabym w gąszczu roślin z widokiem na potok i szumem w uszach.
Dobra książka, kompot z rabarbaru i ciasto drożdżowe Raj
AniMa 13:51, 20 lip 2017

Wiele ogrodów jest pięknych, równiutko ułożonych, zaplanowanych co do 1cm....ale Twój należy do tych, gdzie czujemy się jak dzieci wracające do rodzinngo domu i nawet tylko oglądając zdjęcia wypoczywamy...duszą....
Justyna 20:13, 20 lip 2017

Ewo,
long border u Was mnie bardzo cieszy! Tak widzę zmianę profilu. Linie rabat są rownolegle, czy zwężają sie ku końcowi co by optycznie wydłużyć? Mam nadzieję, że jednak nie będziesz tak konsekwentna i pojawią się nowe gatunki, bardzo lubię Twoją kreatywność w kompozycjach i nieoczywiste smaczki jakie wprowadzasz
Na końcu ławka? A propos ławki, pamiętasz jak na log border u Szmitow jest taki 'skok w bok' z lawka (czy krzesłem, nie pamietam) schowaną po jednej stronie rabaty. To fajny myk na zatrzymanie i stworzenie miejsca do podziwiania przestrzeni w punkcie przystankowym przy jednoczesnym zachowaniu ciagu długiej rabaty. Chyba zamotałam trochę to pisząc, ale mam nadzieję, ze wiesz co mam na myśli. Chodzi mi o to miejsce o którym mówiłyśmy, że z niego jest dobry widok, może warto nie zaniechać tego pomysłu i włączyć go w long border.
Orlaya jest urocza Słyszałam, że długo kwitnie. Jeśli w przyszłym sezonie okaże się, że daje zadowalający samosiew, będę nią zainteresowana.
Kadr spod magnolii cudny!
Makówki i koperki Przemkowe super! Masz teraz radość z ustawiania biżu. Zastanawiam się jak Ci się je wbijało w kamieniste podłoże, są dość długie, czy skracalas? Ja musiałam sie przy lokowaniu swoich niezle natężyc. Chyba się skuszę na ostatni model naszego złotnika ogrodowego i zamówię te kwiatostany clematisa. Fajne takie ala puszki. Tylko dumam nad rozmiarem.
Rozpisałam się Tyle się u Ciebie ciekawych rzeczy dzieje
Cieszmy się latem!
chelll 23:51, 20 lip 2017

Pszczółko, u mnie na zdjęciu ożanka od Ciebie z żołtymi rudbekiami. Jesli znajdziesz chwilę, zapraszam
AgataP 09:07, 21 lip 2017

Wstawiłam u siebie zdjęcia selera naciowego. Chyba w przyszłym roku więcej go posieję, bo chciałabym go do koktajli - z mlekiem kokosowym pycha