wnęki już u siebie w tym nowym murze nie zrobię, ale gzyms jakiś na górze pewnie się uda jeśli chodzi o zaciekanie wody - jak sugeruje Sebek, to myślę, że jeśli od góry da się bezbarwny silikon, to powinno być ok. Jakieś rozwiązanie lustrzane na ten mój mur muszę wymyślić
Danusiu ja bym do lustra dodał w około taśmę led oświetleniową z barwą ciepłą. Wyglądało by to jak zawieszony obraz na murku co Szefowa na to czy dodało by to scenerii.
Tutaj nie, bo woda podświetlana zrobi swoje, poza tym kontury lustra muszą obrosnąć bluszczem.
Ale drugie lustro, jeśli jest jakiś wolny kabelek? można się zastanowić.
Myślę jednak że nie: ponieważ mam zaprojektowane światło i doprowadzone pod brzozami, to będzie konkurencja świetlna. Nie może być kontrur podświetlony, tylko świecące pnie będą się odbijać.
Nie lubię jak jest czegoś za dużo.
Pamiętaj "mniej" jest zawsze lepsze niż "więcej".
Jasne nie wiedziałem że będą podświetlone pnie ale opcji nigdy za wiele.ok.
......Nie lubię jak jest czegoś za dużo.
Pamiętaj "mniej" jest zawsze lepsze niż "więcej".
I to jest chyba sedno piękna jakie pokazują twoję ogrody i czego my "mali ogrodnicy" musimy sie uczyć uczyć i uczyć.
Cudny ogród pełen inspiracji, przykładów na to że nie trzeba wiele odmian żeby było pięknie!
... a co za tym idzie moje wstepne plany wylądują w koszu ...
Chyba jak większość zachorowałam na lustro.... tylko gdzie go sobie zrobię .... muszę jakoś sprytnie męża na jakiś kawałek muru namówić, będzie cięzko, ale może się uda ...
Uwielbiam bywać i pracować w takich ogrodach, gdzie mogłam zrobić wszystko, a nawet jeszcze więcej
Wtedy dostaje się "skrzydeł" i wymyśla coś ponad plan
Optymalne warunki do pracy
Tego właśnie Ci zazdroszczę, bo mnie w pracy zawsze ograniczają fundusze inwestorów, które poniekąd podcinają "skrzydła" ale też zmuszają do szukania rozwiązań na miarę możliwośći
Czasami jest to spore wyzwanie, które też daje mi sporo safysfakcji
Ależ się zapowiada, ja się jak reszta nie mogę doczekać relacji z lustrami Danusiu cudnie to wymyśliłaś Ach wygrać w totka i zafundować sobie lustro jak mi to ogród powiększyło!