Ogród z lustrem ma dla podgladaczy miłą niespodziankę są w nim dwa lustra.Odkrywanie kart na samym początku jest niewskazane
No cóż zazdroszczę w pozytywnym znaczeniu tego uczucia posiadania tak pięknego otoczenia
Danuś, ogród cudo. Jak ja lubię Twoje opowiadanie o roślinach i ogrodach: że na wiosnę ogród się wyprostuje i powypuszcza. I ja sobie wyobrażam, że teraz choć już teraz ładny jest, jest jednak taki skulony z zimna. PS A dlaczego cisy w szpalerze są podparte drucikiem(sznurkiem) - żeby rosły w sobie czy z powodu śniegu ewentualnego?
Tak, dobrze myślisz Ewo. Cisy są dość gęste, są powiązane aby śnieg ich nie porozłamywał zimą. Ponieważ ma to być żywopłot bardzo regularny więc szkoda gałązek połamanych i poodginanych zimą.
Wiosną się przytnie, potem, gałązki się pozrastają, pomieszają i sznurki zdejmiemy. Albo i nie, nie będzie ich widać.
To wypasione egzemplarze z dużą ilością gałęzi
Brawo !!!! Ogród powala na kolana !!! Zgadzam się z każdym moim przedmówcą ! Ten ogród to zaczarowana bajka a lustra ............ , spodziewałam się dużego efektu, ale to co widać na zdjęciach ... to po prostu bomba !!!!!!!!!!!!!!!!!!! BARWO !!! Te obrazki jeszcze nie jeden raz będą mi się śnić po nocach i aż żal będzie się obudzić !! Gratulacje SZEFOWO !!! Pozdrawiam całą ekipę !!!
Danusiu, jesteś prawdziwą czarodziejką - po prostu brak słów.........................................
A "Ogród z lustrem" to naprawdę magiczny ogród - o takim marzę...................................