Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z lustrem

Ogród z lustrem

sylllwia 22:32, 01 gru 2011

Rewelacja z tymi lustrami.
Martek 22:50, 01 gru 2011

Ogród z lustrem ma dla podgladaczy miłą niespodziankę są w nim dwa lustra.Odkrywanie kart na samym początku jest niewskazane
No cóż zazdroszczę w pozytywnym znaczeniu tego uczucia posiadania tak pięknego otoczenia
noemi 23:24, 01 gru 2011

Pięknie Magia luster - to jest to !
Pszczelarnia 23:48, 01 gru 2011

Danuś, ogród cudo. Jak ja lubię Twoje opowiadanie o roślinach i ogrodach: że na wiosnę ogród się wyprostuje i powypuszcza. I ja sobie wyobrażam, że teraz choć już teraz ładny jest, jest jednak taki skulony z zimna.
PS A dlaczego cisy w szpalerze są podparte drucikiem(sznurkiem) - żeby rosły w sobie czy z powodu śniegu ewentualnego?
iwona100na 07:41, 02 gru 2011

Ten ogród to prawdziwa poezja
Gardenarium 07:52, 02 gru 2011

Pszczelarnia napisał(a)
... A dlaczego cisy w szpalerze są podparte drucikiem(sznurkiem) - żeby rosły w sobie czy z powodu śniegu ewentualnego?

Tak, dobrze myślisz Ewo. Cisy są dość gęste, są powiązane aby śnieg ich nie porozłamywał zimą. Ponieważ ma to być żywopłot bardzo regularny więc szkoda gałązek połamanych i poodginanych zimą.
Wiosną się przytnie, potem, gałązki się pozrastają, pomieszają i sznurki zdejmiemy. Albo i nie, nie będzie ich widać.
To wypasione egzemplarze z dużą ilością gałęzi

Instagram Ogrodowiska
ponentasi 08:49, 02 gru 2011

Ten ogród jest cudowny, brak słów
mmgosik 09:22, 02 gru 2011

Brawo !!!! Ogród powala na kolana !!! Zgadzam się z każdym moim przedmówcą ! Ten ogród to zaczarowana bajka a lustra ............ , spodziewałam się dużego efektu, ale to co widać na zdjęciach ... to po prostu bomba !!!!!!!!!!!!!!!!!!! BARWO !!! Te obrazki jeszcze nie jeden raz będą mi się śnić po nocach i aż żal będzie się obudzić !! Gratulacje SZEFOWO !!! Pozdrawiam całą ekipę !!!

Gosia
Wieloszka 09:29, 02 gru 2011

Danusiu, jesteś prawdziwą czarodziejką - po prostu brak słów.........................................
A "Ogród z lustrem" to naprawdę magiczny ogród - o takim marzę...................................
Agnes 09:30, 02 gru 2011

Danusiu ten ogród to prawdziwe dzieło sztuki !!! GRATULACJE