Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

Domi 21:55, 21 maj 2013

Enya73 napisał(a)
Pięknie Śliczne zdjęcia, ogród wymuskany. Miodzio
A nawet nie słyszałam o tym kiermaszu, ale codziennie jestem w Katowicach, więc chyba sobie jednak odpuszczę.Daj znać tylko,co ciekawego widziałaś Pozdrawiam serdecznie

Kiermasz okazał się straszną kichą, bo więcej było "wystawców" jedzenia, niż roślin. Naliczyłam dwa stoiska z roślinami...
Domi 21:55, 21 maj 2013

Lukas napisał(a)
niesamowite zdjęcia i niesamowity ogród, piekny i dojrzały
Pozdrawiam

Dziękuję Łukaszu za odwiedziny i miodem płynący wpis
Domi 21:57, 21 maj 2013

Anabell napisał(a)
Pospacerowałam po ogrodzie, najcudniejsza, świeżutka zieleń w tym czasie.Zdjęcia dobre ujęcia, podkreślają urok roslin. Dużo muszę uczyć się cierpliwości w robieniu zdjęć, ciągle mi się śpieszy i za późno wychodzę na sesję zdjęciową.
Muszą być Ci najlepsi i najgorsi. To inspiruje.

Witaj Haniu Masz rację z tą zielenią-jej wiosenna soczystość jest urzekająca.
Domi 21:59, 21 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)

Znów się będzie działo

Trochę się dzieje, przyznaję. Cisy na przedłużenie żywopłotu czekają na przywiezienie i inne takie, ale o tym napiszę jak będzie już co fotografować.
Domi 22:02, 21 maj 2013

wykasia napisał(a)

Mój ulubiony Twój buk, przepadam za nim! Ogród piękniusi!

Jeśli nie masz jeszcze tego buka, kup koniecznie.
Domi 22:05, 21 maj 2013

bociek napisał(a)
Domi, masz przecudnie, za kazdym razem wzdycham. Twoj ogrod jest doskonaly w formie To bombonierka, jak ogrody Danusi i Madzenki

Oj, dlaczego ja nie widzę tej doskonałej formy??? Wciąż jest tyle rzeczy do przeróbki!
Domi 22:07, 21 maj 2013

zawitka napisał(a)
Witaj Dominiko pięknie u Ciebie tak ładnie że ichciałabym tak mieć będę zrzynać jak nic ha ha .. Te kulki och och te kulki Pozdrawiam

A zrzynaj sobie do woli
Domi 22:08, 21 maj 2013

ania_wesola napisał(a)

Z cisów.
Domi 22:12, 21 maj 2013

Margarete napisał(a)
Dominiko,
pieknie pokazujesz wiosne w swoim ogrodzie, z przyjemnością tutaj zagladam. Już piałam wcześniej pochwały na temat urody twojego ogrodu ale teraz ta wiosenna zielen jest jeszcze piekniejsza.
Masz tyle ciekawie skomponowanych roslin, i cudny trawnik, a do tego robisz piękne zdjęcia swoich roslin. Bajecznie........
Przy okazji dowiedziałam sie że mam u siebie bereberys Green Carpet- bardzo lubię ta rosline, jest śliczna w sojej świeżej zieleni wiosną, i pięknie przebarwia sie jesienią - myślałam, że to jakaś odmiana irgi, tak czy owak w moim nieduzym ogródku mój berberys jest okazały i piekny, wygląda ślicznie na tle ciemniejszych tuji i budzi zachwyt nie tylko mój.
Kiedy go podcinasz ?

Gosiu, dziękuję Berberysy podcinam na wiosnę, ale tę odmianę tnę też czasem w trakcie sezonu, bo ona ma strasznie ostre kolce i gdy tylko zaczyna wyłazić na trawnik M. skarży się, że nie może spokojnie przejechać kosiarką.
Domi 22:13, 21 maj 2013

Evchen napisał(a)

Oj.. to musi boleć, ja mam kości grube, ale kruche, wolałabym spokojnie posiedzieć... a ktoś tu kiedyś powiedział komuś, że jakieś brzozy nie śmiecą... tzn. nie śmiecą aż tak bardzo. Plotka to tylko?... czy można dać wiarę?

Bezproblemowe brzozy są jak Yeti-każdy o nich słyszał, ale nikt ich nie widział...