Witaj Aniu! Przyszłam się przywitać. Piękny ogród tworzycie, a szklarnia i warzywnik, marzenie.
Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w dalszych działaniach!
Będę zaglądać!
Ja też się witam .Zastanawiałam się co zrobię z nasionami bo w tym roku postanowiłam coś wysiać.
Świetny pomysł z tymi koszami na parapecie. Ja muszę dodatkowo pomyśleć co zrobić żeby do sadzonek nie dobrały się 4 koty...
Na parapet za szerokie? Widziałam coś takiego ale nawet przez myśl mi nie przeszło żeby coś takiego zastosować.
I tak musiałabym przywiązać do klamek bo nie ufam swoim bestiom
Dodany 23:47, 21 lut 2021
Nie, to na parapet nie zmieści się. 50 cm głębokości, no chyba że masz tak nieprzyzwoicie szerokie parapety ja mam dosłownie trzy parapety w całym domu bo większość okien mam do samej podłogi. To się super sprawdza do wysiewow a potem do hartowane na zewnątrz. Folię można ściągnąć i sam wtedy same regały.
Dodany 23:53, 21 lut 2021
To tylko namiastka mojego nasiennego pudła...to juz taka choroba...kompulsywny nasionoholoizm. Zakupy bez nasion? Nie ma opcji! Wiosną nawet wyjście do Lidla czy biedronki nie jest już takie samo. O marketach budowlanych to już lepiej nie wspominać.. A internetowe sklepy to już najgorzej...