_Anna_
21:28, 01 sty 2021

Witam. Wasze piękne ogrody aż dech zapierają. Oglądam, szukam inspiracji. Tymczasem chciałam pokazać co razem z moim mężem zrobiliśmy w nieco ponad dwa lata z niczego. Wszystkie prace wykonaliśmy samodzielnie, ale jeszcze dużo przed nami. Za wszelkie sugestie będę wdzięczna.
Po ogarnięciu budowy priorytetem było jak najszybsze założenie trawnika. Kurz i pył były nie do zniesienia.
Otoczyła nas wielka płaska zieleń
zaczęły pojawiać się pierwsze nieśmiałe nasadzenia (większość już zmieniła miejsce).
W tzw. międzyczasie załapałam warzywnego bakcyla i zrobiliśmy warzywniak z podniesionym grzadkami i szklarnią. Wszystko D.I.Y.
Tej jesieni zaczęliśmy tworzyć rabaty dookoła domu, i letnią kuchnię w latanie. W planie jest jeszcze taras. Wiosna to będzie czas kończenia i wypełniania rabat nasadzeniami. Na razie upchnęłam w nie kilkaset cebulek wiosennych kwiatów. Ostnice moje od nasionka.
Na koniec tego sezonu tak to wygląda. Zbieram siły na wiosnę.
Po ogarnięciu budowy priorytetem było jak najszybsze założenie trawnika. Kurz i pył były nie do zniesienia.

Otoczyła nas wielka płaska zieleń

W tzw. międzyczasie załapałam warzywnego bakcyla i zrobiliśmy warzywniak z podniesionym grzadkami i szklarnią. Wszystko D.I.Y.

Tej jesieni zaczęliśmy tworzyć rabaty dookoła domu, i letnią kuchnię w latanie. W planie jest jeszcze taras. Wiosna to będzie czas kończenia i wypełniania rabat nasadzeniami. Na razie upchnęłam w nie kilkaset cebulek wiosennych kwiatów. Ostnice moje od nasionka.

Na koniec tego sezonu tak to wygląda. Zbieram siły na wiosnę.