Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zacisze Alicji

Zacisze Alicji

Alija 20:49, 01 paź 2025

ElzbietaFranka napisał(a)

Elu! Ale masz oko , to właśnie Princes Diana, bardzo zdrowa róża, ma piękny kolor kwiatów, czego na zdjęciach nie potrafię pokazać, jest bardzo ciemna i na dodatek pachnie.

Alija 20:56, 01 paź 2025

Gosialuk napisał(a)
Trzeba się cieszyć tym co jest. A jest różnorodnie i ciekawie. U ciebie kwitnące rośliny, to tylko takie kolorowe akcenty w bujnej zieleni.
W stawie wody ciut przybyło?

Gosiu! Dokładnie tak. Niestety w stawie nic nie przybyło, ostatnie dni co prawda niby były deszczowe, ale tak naprawdę to u nas było tylko duże zachmurzenie, a wody z tego mało, cały czas lekki deszczyk lub mżawka.
Alija 20:57, 01 paź 2025

Agatorek napisał(a)
Przepiękny ogród, wygląda jak z bajki ❤️

Dzięki tym „starym” drzewom ma niesamowity klimat.

Agnieszko! Dziękuję bardzo za miłe słowa.
Alija 21:00, 01 paź 2025

anabuko1 napisał(a)
Piękne róże.
fajnie,że one tak długo.

Aniu! Też mnie to cieszy, że niektóre kwitną cały czas, aż się dziwię, bo mam też takie które nawet liści już prawie nie mają.
Alija 21:02, 01 paź 2025

anabuko1 napisał(a)

Rozchodniki teraz najpiękniejsze.
Mam ochotę na nowe. A kilka widzę muszę na wiosnę przesadzić bo inne rośliny je zasłaniają. A szkoda jak nie są teraz widocznie.
Widok z pierwszego zdjęcia śliczny.

Aniu! Rozchodniki rzeczywiście teraz gwiazdorzą, też bardzo je lubię.
Alija 21:05, 01 paź 2025

antracyt napisał(a)

Cudnie tu
Zdjęcie z ławką w słońcu też piękne i zachęca żeby przysiąść i cieszyć się ciepełkiem

Zuziu! Dziękuję za miłe słowa, niestety tego słoneczka już coraz mniej.
Alija 21:06, 01 paź 2025

Judith napisał(a)
Alicjo, zachwycająco jest w Twoim ogrodzie. Kwiaty i ten cienisty busz nad stawem, coś wspaniałego!

Judith! Cieszę się, że się podoba, dziękuję.
Alija 22:11, 01 paź 2025

anpi napisał(a)
Alicjo, w końcu dotarłam z relacją ze spotkania u Ciebie. Minął prawie miesiąc. Ale ciągle jestem w niedoczasie, a resztki wolnego czasu pochłaniają kolejne spotkania Trochę tych zdjęć u Ciebie narobiłam, po prostu nie mogłam oderwać oczu od tych urokliwych ścieżek, zakątków, przepięknie wkomponowanych krzewów, bylin i wszelkich roślin oraz ozdób i architektury pomiędzy starsze już drzewa i wokół stawu. Jestem zauroczona klimatem jaki stworzyliście wokół domu. Miejscami czułam się jak w tropikalnej dżungli, gdzie różne liany zwisają z drzew i idąc wąziutką ścieżką nie wiadomo co czeka za zakrętem!
Dziękuję, za możliwość pospacerowania po Waszym ogrodzie oraz za gościnność i miłe przyjęcie!
Zdjęcia nie są takiej jakości jakiej bym chciała, bo było już późno i resztki światła nie chciały współpracować. Ja natomiast chciałam jak najwięcej uchwycić przed zmrokiem.
Dziękujemy też za wspólną fotkę Twojemu eMowi, któremu ze śmiechu niewiele wyszło wyraźnych

Aniu! To ja bardzo dziękuję za odwiedziny, dziewczyny jesteście wspaniałe, cieszę się, że mogłam Was poznać i gościć w moim ogrodzie. Szkoda tylko, że wizyta była taka krótka.
Dobrze, że chociaż jedno wspólne zdjęcie się udało , rzeczywiście śmiechu było co niemiara.
Aniu, dziękuję za piękne zdjęcia, ujęcia zupełnie inne niż moje , bardzo ciekawa jestem kolejnych.
Pozdrawiam serdecznie Ciebie i całą ekipę.
Alija 22:13, 01 paź 2025

sylwia_slomczewska napisał(a)
Niesamowity ogród i tak zupełnie inny okiem Ani

Sylwia! Zupełnie inne ujęcia i ogród wygląda inaczej.
Alija 22:15, 01 paź 2025

Ewa777 napisał(a)
Piękne ujęcia Ani okiem. Bardzo mi się podobają te ścieżki i placyki wypoczynkowe.

Ewa! Ania robi piękne zdjęcia. Dziękuję za miłe słowa.