Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zacisze Alicji

Zacisze Alicji

ewsyg 11:07, 04 paź 2025

Niby ogród Aicji, a jakby inny. Pięknie pokazany. A to zdjęcie rewelacyjne. Jakby za drzewem czai się wielki, czarny stwor.
Powtórnie zakochałam się w tym ogrodzie.
Super spotkanie. A która to właścicielka?
Ulina 19:23, 04 paź 2025

anpi napisał(a)

Ania jest mistrzynią fotografii ależ spacer, ależ ogród Ania powinna być u Ciebie o każdej porze roku Będę wracać do tych zdjęć.

Podpiszcie kto jest na zdjęciu grupowym, bo rozpoznaję tylko Anię i Gosię
Monika83 20:54, 04 paź 2025

anpi napisał(a)

Mam wrażenie że pierwszy raz widzę te miejsce z takiej perspektywy Alicja masz piękny tajemniczy ogród!❤️
Kordina 16:30, 05 paź 2025

Po prostu zachwycam się
Alija 20:07, 05 paź 2025

Basieksp napisał(a)
Ale niesamowity jest Twój ogród Ania pokazała go z zupełnie innej perspektywy, całkiem nowe niepokazywane wcześniej detale i zakątki Ja chce więcej, czekam na c.d.n

Basiu! Dziękuję. Wydaje mi się, że po prostu właściciel z przyzwyczajenia robi podobne ujęcia, zazwyczaj z tych samych miejsc.
Ja też z ciekawością czekam na zdjęcia Ani, zaskakuje mnie.
Alija 20:17, 05 paź 2025

agapant napisał(a)

Mnie też u Alicji zachwycił to Ketmia syryjska Purpureus Variegatus
Alicja było bardzo miło Ciebie poznać, ogród zjawiskowy. Pozdrawiam

Aga! Mnie też było bardzo miło poznać Ciebie i dziewczyny. Jak dla mnie było super, tworzycie świetną grupę, bardzo sympatyczną i wesołą.
Pozdrawiam serdecznie.
Alija 20:19, 05 paź 2025

Joku napisał(a)
Na ketmię bym nie wpadła, a sprzęt o który pytałam wydawał mi się znajomy. Ale przyszło mi też do głowy coś powiązanego z armatą .

Jolu! To taka dość nietypowa ketmia. He, he, ciekawe skojarzenie.
Alija 20:24, 05 paź 2025

mirkaka napisał(a)
Zdjęcia ogrodu robione przez Anię wspaniałe. Ten Twój placyk zawsze mnie zachwycał, jest tak ciekawie zaprojektowany, a niebieskości na tle ciemnej zieleni wyglądają zjawiskowo, bardzo mnie te zdjęcia urzekły
Hibiskus też zwrócił moją uwagę, bardzo ciekawie wygląda z tymi bordowymi pąkami
A co to za stary sprzęt rolniczy, do czego służył?

Mirka! Ania robi piękne zdjęcia, a tu miała dodatkową trudność, bo światła prawie nie było, bo właściwie już był wieczór i zachmurzenie., więc naprawdę ją podziwiam.
Miło mi, że podoba Ci się placyk z niebieskimi kwiatami, w tym roku agapanty całkiem nieźle się postarały, ołownik też dobrze kwitł.
A ten sprzęt to kółka do pługa, mówiono na to kolca czy kolce.
Alija 20:33, 05 paź 2025

anpi napisał(a)
Jestem z kolejną porcyjką zdjęć! Mówię Wam na żywo rewelka! Te pnie obrośnięte pnączami prowadzą do dalszej części tego tajemniczego ogrodu...dwiema drogami...które znowu się rozwidlają...

Aniu! Bardzo dziękuję za miłe słowa o moim ogrodzie i przede wszystkim za wspaniałe zdjęcia. Podziwiam ogromnie, bo warunki naprawdę nie były sprzyjające , wieczór i jeszcze zachmurzenie, więc światła brak. Nie wiem, jak sobie z tym poradziłaś, ale zdjęcia wyszły piękne, dziękuję.
Alija 20:38, 05 paź 2025

Basieksp napisał(a)
Czekam na c.d.

Basiu! He, he, ja też, jestem bardzo ciekawa czym mnie jeszcze Ania zaskoczy, chwilami sama sie zastanawiam, które miejsce jest na zdjęciu. Jednak co inne spojrzenie, to inne spojrzenie.