Alicjo, jak tylko odwiedzimy znajomych, to na pewno Ciebie również. Z ogromną przyjemnością pospaceruję po Twoim cudnym ogrodzie. Pamiętam, że w okolicach Sanoka jest duża szkółka z roślinami.
Jeżeli chodzi o Olkusz, to jakieś 30 km od mojego miejsca zamieszkania, więc serdecznie zapraszam.
Przepiękne zdjęcia w zimowych światłocieniach - i pod tak błękitnym niebem. Obejrzałam też dopiero teraz filmy z Twojego ogrodu, nawet po kilka razy oglądałam Ogród w takiej perspektywie, w ruchu, jeszcze bardziej ukazuje swoje bogactwo, naprawdę wspaniale, że powstały te nagrania i są dostępne dla nas wszystkich
Ostatnio u Ciebie zasiadłam do filmowych relacji. I przed śniegiem, i po śniegu. Obydwie wersje ogrodu cudne. Gratuluję. I nawet stawek zaliczyłam. Dziękuję.
Ewuniu! No to jesteśmy wstępnie umówione , może uda się coś zrealizować.
W mojej okolicy jest też w Rzeszowie Gosia z Bylinowej łąki, już kilka razy się spotkałyśmy.
Ewo! Dziękuję bardzo, cieszę się, że ogród Ci się podoba, to dla mnie bardzo miłe.
Beatka ładnie wszystko pokazała, szkoda tylko, że to już był wrzesień, wydaje mi się, że w maju, czerwcu ogród prezentuje się lepiej, jest więcej kwitnących roślin.
Zimowe zdjęcia w słoneczny dzień zawsze fajnie wyglądają, zima jest fotogeniczna.
Uleczko! U nas śniegu było bardzo dużo i nadal się jeszcze utrzymuje, co akurat mnie cieszy, bo przy ostatnich mrozach (dziś w nocy -18) daje ochronę roślinom.
Zimowe widoki zawsze ładnie się prezentują.
Hanusiu! Bardzo się cieszę, że podobało Ci się u nie, Beatka ma talent, bardzo ładnie wszystko pokazała i i opowiedziała.
Zdjęcia ogrodu zimą zawsze ładnie wyglądają, zima jest fotogeniczną porą roku.