Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zacisze Alicji

Zacisze Alicji

Alija 23:31, 26 sty 2026

Alija 20:51, 27 sty 2026

sylwia_slomczewska napisał(a)

Na pewno kiedyś skorzystam. Może z Iwonką i resztą Muszkieterek....

Sylwia! Bardzo się cieszę, oczywiście zapraszam całą ekipę.
ewsyg 22:28, 28 sty 2026

Alija napisał(a)

Ewuniu! He, he ja mam w Sanoku koleżankę, od nas to jest jakieś 110km. Jadąc od Krakowa na Rzeszów trzeba do nas odbić w bok 20 km, mieszkamy w Kolbuszowej, więc kiedy będziecie jechać w odwiedziny do znajomych to spokojnie możecie do nas wpaść.
Jeśli chodzi o Jurę, to w Olkuszu mam ciocię, którą czasem odwiedzamy, daleko stamtąd do Ciebie?

Alicjo, jak tylko odwiedzimy znajomych, to na pewno Ciebie również. Z ogromną przyjemnością pospaceruję po Twoim cudnym ogrodzie. Pamiętam, że w okolicach Sanoka jest duża szkółka z roślinami.
Jeżeli chodzi o Olkusz, to jakieś 30 km od mojego miejsca zamieszkania, więc serdecznie zapraszam.
Eupraksja 00:00, 30 sty 2026

Alija napisał(a)
I kilka dni później w piękny, słoneczny dzień

Przepiękne zdjęcia w zimowych światłocieniach - i pod tak błękitnym niebem. Obejrzałam też dopiero teraz filmy z Twojego ogrodu, nawet po kilka razy oglądałam Ogród w takiej perspektywie, w ruchu, jeszcze bardziej ukazuje swoje bogactwo, naprawdę wspaniale, że powstały te nagrania i są dostępne dla nas wszystkich