Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zacisze Alicji

Zacisze Alicji

Alija 23:31, 26 sty 2026

Alija 20:51, 27 sty 2026

sylwia_slomczewska napisał(a)

Na pewno kiedyś skorzystam. Może z Iwonką i resztą Muszkieterek....

Sylwia! Bardzo się cieszę, oczywiście zapraszam całą ekipę.
ewsyg 22:28, 28 sty 2026

Alija napisał(a)

Ewuniu! He, he ja mam w Sanoku koleżankę, od nas to jest jakieś 110km. Jadąc od Krakowa na Rzeszów trzeba do nas odbić w bok 20 km, mieszkamy w Kolbuszowej, więc kiedy będziecie jechać w odwiedziny do znajomych to spokojnie możecie do nas wpaść.
Jeśli chodzi o Jurę, to w Olkuszu mam ciocię, którą czasem odwiedzamy, daleko stamtąd do Ciebie?

Alicjo, jak tylko odwiedzimy znajomych, to na pewno Ciebie również. Z ogromną przyjemnością pospaceruję po Twoim cudnym ogrodzie. Pamiętam, że w okolicach Sanoka jest duża szkółka z roślinami.
Jeżeli chodzi o Olkusz, to jakieś 30 km od mojego miejsca zamieszkania, więc serdecznie zapraszam.
Eupraksja 00:00, 30 sty 2026

Alija napisał(a)
I kilka dni później w piękny, słoneczny dzień

Przepiękne zdjęcia w zimowych światłocieniach - i pod tak błękitnym niebem. Obejrzałam też dopiero teraz filmy z Twojego ogrodu, nawet po kilka razy oglądałam Ogród w takiej perspektywie, w ruchu, jeszcze bardziej ukazuje swoje bogactwo, naprawdę wspaniale, że powstały te nagrania i są dostępne dla nas wszystkich
Ulina 14:31, 31 sty 2026

Ileż śniegu masz! bajkowy krajobraz
U mnie bez śniegu i mroźno
hankaandrus_44 19:06, 31 sty 2026

Ostatnio u Ciebie zasiadłam do filmowych relacji. I przed śniegiem, i po śniegu. Obydwie wersje ogrodu cudne. Gratuluję. I nawet stawek zaliczyłam. Dziękuję.
Alija 20:01, 01 lut 2026

ewsyg napisał(a)

Alicjo, jak tylko odwiedzimy znajomych, to na pewno Ciebie również. Z ogromną przyjemnością pospaceruję po Twoim cudnym ogrodzie. Pamiętam, że w okolicach Sanoka jest duża szkółka z roślinami.
Jeżeli chodzi o Olkusz, to jakieś 30 km od mojego miejsca zamieszkania, więc serdecznie zapraszam.

Ewuniu! No to jesteśmy wstępnie umówione , może uda się coś zrealizować.
W mojej okolicy jest też w Rzeszowie Gosia z Bylinowej łąki, już kilka razy się spotkałyśmy.
Alija 20:05, 01 lut 2026

Eupraksja napisał(a)

Przepiękne zdjęcia w zimowych światłocieniach - i pod tak błękitnym niebem. Obejrzałam też dopiero teraz filmy z Twojego ogrodu, nawet po kilka razy oglądałam Ogród w takiej perspektywie, w ruchu, jeszcze bardziej ukazuje swoje bogactwo, naprawdę wspaniale, że powstały te nagrania i są dostępne dla nas wszystkich

Ewo! Dziękuję bardzo, cieszę się, że ogród Ci się podoba, to dla mnie bardzo miłe.
Beatka ładnie wszystko pokazała, szkoda tylko, że to już był wrzesień, wydaje mi się, że w maju, czerwcu ogród prezentuje się lepiej, jest więcej kwitnących roślin.
Zimowe zdjęcia w słoneczny dzień zawsze fajnie wyglądają, zima jest fotogeniczna.
Alija 20:08, 01 lut 2026

Ulina napisał(a)
Ileż śniegu masz! bajkowy krajobraz
U mnie bez śniegu i mroźno

Uleczko! U nas śniegu było bardzo dużo i nadal się jeszcze utrzymuje, co akurat mnie cieszy, bo przy ostatnich mrozach (dziś w nocy -18) daje ochronę roślinom.
Zimowe widoki zawsze ładnie się prezentują.
Alija 20:11, 01 lut 2026

hankaandrus_44 napisał(a)
Ostatnio u Ciebie zasiadłam do filmowych relacji. I przed śniegiem, i po śniegu. Obydwie wersje ogrodu cudne. Gratuluję. I nawet stawek zaliczyłam. Dziękuję.

Hanusiu! Bardzo się cieszę, że podobało Ci się u nie, Beatka ma talent, bardzo ładnie wszystko pokazała i i opowiedziała.
Zdjęcia ogrodu zimą zawsze ładnie wyglądają, zima jest fotogeniczną porą roku.