Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zacisze Alicji

Zacisze Alicji

ewsyg 17:37, 23 sty 2026

Alija napisał(a)

Ewuniu! Beatka ma dobre oko, bardzo atrakcyjnie przedstawiła mój ogród, dzięki jej za to.
Dziękuję za miłe słowa, zawsze serdecznie zapraszam wirtualnie i w realu.

Alicjo, bardzo dziękuję za zaproszenie. Mamy znajomych koło Sanoka i czasami jeździmy do nich w odwiedziny. Jak się do nich wybierzemy, to chętnie zobaczę Twój przecudny ogród w realu. Dlako mieszkasz od Sanoka ?
Ciekawa jestem, czy zapuszczasz się w rejony Jury Krakowsko Czestochowskiej ? Jeżeli tak, to ja też Cię serdecznie zapraszam.
antracyt 19:31, 23 sty 2026

Alicjo, jak dobrze, że powstały te filmy. Cudnie masz nie tylko na zdjęciach! Jestem pod wielkim wrażeniem. A fo tego masz bardzo fajną ogrodową biżuterię. Szczególnie grzyby przy ławce wpadły mi w oko

Przy okazji brawa dla twórczyni filmów
Kordina 21:09, 23 sty 2026

Z przyjemnością obejrzałam Twój ogród "w ruchu" inny jest odbiór zdjęć a zupełnie inny filmu, ogród po prostu zachwyca.
Tess 00:09, 24 sty 2026

Alicjo, obejrzałam filmy. Oba.
Powiedzieć, że jestem pod wrażeniem, to nic nie powiedzieć.
Uwielbiam cieniste ogrody, a w Twoim jest wszystko, co kocham. Kamienne ścieżki, murki i placyki tworzą niezapomniany klimat. No i wszędzie te moje ukochane rośliny do cienia i półcienia.
Uwielbiam.
Zdjęcia nie są stanie przekazać tego klimatu, nie mają wielowymiarowości.