Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zacisze Alicji

Zacisze Alicji

Alija 21:48, 24 mar 2021

jolanka napisał(a)
Co Ty robić kochaniutka, ze Wiosna już taka u Ciebie? Ja mam jeszcze widoki zimowe, nic nie kwitnie, o przepraszam mam 1 kwiatek bordowega ciemiernika i 3 białego

Jolu! Jak już masz ciemierniki, to wszystko jest na dobrej drodze. Parę godzin słońca i wszystko ruszy. Wiosna już tuż, tuż...
Alija 21:51, 24 mar 2021

Kasiek napisał(a)
Cudnie i u Ciebie, wiosennie Teraz juz, codziennie, bedzie jeszcze piekniej
Alijko, pieknie pokazujesz swoja wiosne

Kasiu! Dziękuję! Piękna wiosna to jest u ciebie, widziałam zdjęcia, jest cudnie!
Martka 23:03, 24 mar 2021

Alicjo, witam się w Twoim wątku, po tym jak zajrzałaś do mnie i odkryłam Twój ogród, a raczej istną krainę czarów! Zachwycające miejsce, kolory, dojrzała roślinność, ogród z charakterem i miłością do otoczenia, co rusz jakiś sekrecik odsłonisz, a nawet jest ścieżka masująca stopy! Korzystacie, masujecie? Masz też cudne sąsiedztwo i te energetyzujące kolory, spojrzysz i od razu masz właściwe wibracje  Największym hitem jest dla mnie fotka sprzed kopania stawu, nie do wiary, jak bardzo to miejsce się zmieniło!!! Ja bym powiedziała, że ten staw był tam u Was od zawsze Gratuluję i dużo pięknych chwil życzę, będę zaglądała na spacery więc proszę, wrzucaj nam na pęczki zdjęć, pozdrawiam ciepło!
Milka 05:43, 25 mar 2021

Alija napisał(a)

Milka! Też mam dość, trochę śniegu stopniało do słońca, to teraz znowu pada.
Mam nadzieję, że już niedługo.

Patrzę na nowe fotki i widzę, że w końcu zima sobie poszła teraz tylko lepiej będzie.
Alija 19:13, 25 mar 2021

Martka napisał(a)
Alicjo, witam się w Twoim wątku, po tym jak zajrzałaś do mnie i odkryłam Twój ogród, a raczej istną krainę czarów! Zachwycające miejsce, kolory, dojrzała roślinność, ogród z charakterem i miłością do otoczenia, co rusz jakiś sekrecik odsłonisz, a nawet jest ścieżka masująca stopy! Korzystacie, masujecie? Masz też cudne sąsiedztwo i te energetyzujące kolory, spojrzysz i od razu masz właściwe wibracje  Największym hitem jest dla mnie fotka sprzed kopania stawu, nie do wiary, jak bardzo to miejsce się zmieniło!!! Ja bym powiedziała, że ten staw był tam u Was od zawsze Gratuluję i dużo pięknych chwil życzę, będę zaglądała na spacery więc proszę, wrzucaj nam na pęczki zdjęć, pozdrawiam ciepło!

Marto! Witam Cię w moim ogrodzie. Bardzo dziękuję za miłe słowa, cieszę się, że podoba ci się u mnie.
Zapraszam serdecznie!
Alija 19:15, 25 mar 2021

Milka napisał(a)

Patrzę na nowe fotki i widzę, że w końcu zima sobie poszła teraz tylko lepiej będzie.

Milka! Tak, już po zimie. W końcu cieplej i codziennie sprzątam ogród, ale do końca jeszcze daleko.
Alija 19:25, 25 mar 2021

Wczoraj pięknie świeciło słońce. Nad krokusami było mnóstwo pszczół. Bzyczały, jak w ulu.

Basieksp 19:35, 25 mar 2021

Ale krokusowa łąka pięknie wyglądają w takiej grupie
antracyt 19:58, 25 mar 2021

Ale cudny kolorek U mnie też dzisiaj sporo pszczół się pojawiło.
SlonecznyOgrod 20:26, 25 mar 2021

Jak pięknie się otworzyły krokusy do słonka
Pszczółki mają pierwszy pokarm