Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 12:12, 10 lut 2012

irena_milek napisał(a)
Opiszę, ale może nie w wątku Bogdzi jest naszym ekspertem od Rh i nie chciałabym innych blokować swoją pisaniną. Zresztą, sama czytam wszystkie rady, bo zaczynam moją przygodę z Rh

Możesz pisac. O rh tez napisze jeśli bedzie trzeba.
Milka 12:13, 10 lut 2012

Prawda, bardzo się cieszę jestem z nią bardzo zżyta, wnuczka za mną szaleje - powiem nieskromnie, a i faktycznie miałam bliżej wnuczuś też rośnie jak na drożdżach
Milka 12:14, 10 lut 2012

Bogdzia napisał(a)

Opiszę, ale może nie w wątku Bogdzi jest naszym ekspertem od Rh i nie chciałabym innych blokować swoją pisaniną. Zresztą, sama czytam wszystkie rady, bo zaczynam moją przygodę z Rh

Możesz pisac. O rh tez napisze jeśli bedzie trzeba.

dzięki za przepustkę
Bogdzia 12:18, 10 lut 2012

irena_milek napisał(a)
Prawda, bardzo się cieszę jestem z nią bardzo zżyta, wnuczka za mną szaleje - powiem nieskromnie, a i faktycznie miałam bliżej wnuczuś też rośnie jak na drożdżach

Ja moje wnuczki mam na ogół raz na dwa tygodnie. Właśnie beda w niedzielę.
Milka 12:19, 10 lut 2012

Cieszę się to ogrodowe forum odpoczywa, a ty z maluchami poszalejesz i nacieszysz się nimi
viva 12:22, 10 lut 2012

Witaj Bogdziu, wreszcie mogę się u Ciebie wpisać, bo dotychczas tylko podziwiałam Twoje przecudne rododendrony. Wielkie, wielkie ukłony dla Ciebie. Masz bardzo energetyczny ogród i piękne otoczenie.
Też kiedyś byłam bardzo zakochana w nich ale nasze zimy wyleczyły mnie z tego, teraz uprawiam tylko azalie wielkokwiatowe i japońskie, one dają radę.
Życzę Ci miłego dnia.
an_tre 12:28, 10 lut 2012

Rozczytuję się w tych waszych rozmowach o rh i chłonę nowe rady i ciekawostki, może wszystkiego nie zapamiętam, ale najważniejsze, wiem gdzie szukać w razie wątpliwości i potrzeby
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 12:29, 10 lut 2012

Dzięki Vivo ale w tym roku i ja nie wiem co będzie. Nigdy nie miałam wiekszego problemu bo był śnieg ale w tym roku śniegu mniej niz cukru pudru na cieście i bardzo się denerwuję co to bedzie jak mróz ustąpi.Zdziwiło mnie ze piszesz że azalie japońskie daja radę tam gdzie rh nie dały bo japońskie mniej wytrzymałe, chyba że masz jakieś szczególne odmiany, chetnie bym je poznała, ale chyba nie masz swojego wątku?
Bogdzia 12:30, 10 lut 2012

an_tre napisał(a)
Rozczytuję się w tych waszych rozmowach o rh i chłonę nowe rady i ciekawostki, może wszystkiego nie zapamiętam, ale najważniejsze, wiem gdzie szukać w razie wątpliwości i potrzeby

My też wiemy gdzie Ciebie szukac. A kuku...
Bogdzia 12:32, 10 lut 2012

irena_milek napisał(a)
Cieszę się to ogrodowe forum odpoczywa, a ty z maluchami poszalejesz i nacieszysz się nimi

Tak w niedziele bedę nieobecna na Ogrodowisku, no moze zajrzę rano i wieczorem.